MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kara Para Aşk 43. bölüm ATV'de yayınlandı

Öfkelenip kendisini kaybeden Elif, Kara Para Aşk 43. bölümde makasla Hüseyin'i omzundan yaraladı ancak Ömer son anda Elif'in imdadına yetişti. Kara Para Aşk son bölümde yine heyecanlı gelişmeler yaşandı.

KARA PARA AŞK 43. BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kara Para Aşk son bölümü ile yine heyecanlı bir akşam yaşattı. Çarşamba günlerinde izleyicileri ekrana bağlayan Kara Para Aşk 43. bölümünde Elif, Yağız'ın babasının Ömer olduğundan emin oldu. Gerçeklerle yüzleşen Elif ve durumdan haberi olmayan Ömer aşkı yine sınandı. Elif, Levent'e nasıl bir cevap verdi?Ömer eski nişanlısı İpek'in anlattıklarıyla geçmişe döndü mü? Merak edilen tüm sorularKara Para Aşk 43. bölümde 22 Nisan'da yanıt buldu.

Kara Para AşK 43. bölümünde; öfkelenip kendisini kaybeden Elif, makasla Hüseyin'i omzundan yaraladı. Ömer son anda yetişti, şoke haldeki Elif'i ve yaralı Hüseyin'i buldu. Elif çok kötü oldu. Ömer, Elif'i savcının odasından çıkarıp destek olmaya çalışırken emniyetten gelen haberle sarsıldılar. Aslı annesini öldürmek suçundan kendisini tutuklatmayı başardı. Aslı'nın kazara annesinin ölmesine neden olduğunu bilen Ömer, onu kurtarmaya karar verdi. Tek çare Tayyar'ın şahitliği ve o gün örtbas ettiği hastane kayıtlarına ulaştı. Ömer'in planı neydi?

Ömer'in Tayyar'a karşı hazırladığı oyun yüzünden Elif ve Ömer karşı karşıya geldi. Her ikisi de aynı anda vakıf listelerinin olduğu CD'nin şifresini çözmeyi başardı. Yakında yapılacak kara para aklama organizasyonunda kullanılacak kurye kızın ismine ulaştılar. Her ikisi de kızın peşine düştü. Bu macera içinde Nedret'ten aldığı güvenle Elif'e iyice yakınlaşan Levent, ona ilanı aşk etti. Elif'in Levent'e cevabı ne oldu?

KARA PARA AŞK YENİ BÖLÜMDE ELİF GERÇEKLERLE YÜZLEŞTİ

Kara Para Aşk son bölümde Elif ise İpek'in oğlu Yağız'ın babasının Ömer olduğuna emin oldu. Ekranların mükemmel çifti ilan edilen Elif ve Ömer dizinin bu bölümünde aşklarıyla sınandılar. Dizide; Elif, Yağız'ın babasının Ömer olduğuna inanmak için kendi elleriyle yaptırdığı DNA testinin sonuçlarını aldı. Büyük bir hayal kırıklığı yaşayacak olan Elif, hayatını istemeden de olsa Ömersiz devam ettirmenin yollarını aradılar.Halası Nedret ve Levent'in kurduğu oyundan habersiz olan Elif'in artık tek amacı babasının ölümüne sebep olan Tayyar'ı tek başına yakalatmak oldu. Elif'ten ayrıldıktan sonra yaşama sevincini kaybeden Ömer; İpek'in anlattıklarıyla şoke oldu. Kara Para Aşk son bölümde İpek, sessizliğini bozarak Ömer'e ondan neden ayrılmak zorunda kaldığını anlattı.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler