MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kara Para Aşk 45. bölümde nefesler kesildi

Çarşamba akşamlarının dram yüklü dizisi Kara Para Aşk 45. bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Başrollerini Tuğba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in paylaştığı Kara Para Aşk son bölümde Ömer, Elif'e olanları hatırlatmak için elinden geleni yaptı.

6 Mayıs akşamı ekrana gelecek Kara Para Aşk son bölümü yine merakta bırakan bir finalle bitti. Ekranların ilgiyle izlenen dizilerinden Kara Para Aşk 45. bölümünde Elif ve Ömer aşkı yine soru işaretleriyle ekranlara geldi.. Haziran ayında final yapması planlanan dizinin bu bölümünde en büyük soru işareti ise Hüseyin'in ölüp ölmeyeceği. Başrollerini Tuğba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in paylaştığı heyecan dolu dizi dümn akşam saat 20.00'de Atv ekranlarına geldi.

KARA PARA AŞK 45. BÖLÜM ÖZETİ

Ömer yanan kulübenin önünde Elif'i konuşturmayı başaramadı. Elif hiç bir şekilde ona cevap vermemekteydi. Şokta olduğunu düşünür delirmiş gibi kulübeye girmeye ve Hüseyin'i kurtarmaya çalışto. Arda son anda yanan kulübeden Ömer'i dışarı çıkaracaktı. Kulübe yanıp kül olmuştu.

Yaşananların ardından Ömer perişan oldu. İçinde Hüseyin'in olup olmadığını bilen tek kişi Elif'tir ve o da olay anına dair hiç bir şey hatırlamamaktaydı. Kara Para Aşk som bölümde Elif emniyette daha büyük bir şoka gireceğini düşünen Ömer onu alıp evlerine götürdü. Amacı sakince Elif'e her şeyi hatırlatmaktı. İlacın etkisinde olan Elif çok istese de tek bir şey bile hatırlayamafı. Elif'in Hüseyin'e zarar vermeyeceğine emin olan Ömer, Elif'in hapse girmesini istemekteyd,. Elif'i kaçırmaya karar verdi. Ömer Elif'i yurt dışına kaçırmayı başarabilecek miydi?

Bütün bunlar olurken Nedret'in göründüğü gibi bir kadın olmadığını düşünen İpek, Tolga'yla birlikte onun geçmişini araştırmaya başladı. Nedret'in hayatında dair önemli bir sırra ulaştu. Kara Para Aşk 45. bölümde Nedret'in herkesten gizlediği büyük sırrı neydi?

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler