MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kara Para Aşk son bölümde nefes kesen sahne

Kara Para Aşk 48. bölümü 27 Mayıs akşamı izleyicilerinin karşısına çıktı. Kara Para Aşk son bölümünde Elif'in mahkemedeki görüntüleri nefesleri kesti.

Kara Para aşk bu akşam 48. bölümü nefes kesen mahkeme sahnesiyle ekranlara damga vurdu. Her bölümü izleyicilerini ekran başına kilitleyen dizinin bu bölümünde Elif mahkemeye çıkarıldı. Peki, Ömer Elif'i kurtarabildi mi, yoksa Tayyar'ın oyunları işe mi yaradı? Genç bir polis olan Ömer ve zengin bir ailenin kızı olan Elif'in aşkını konu alan Kara Para Aşk son bölümü izleyicilerine aksiyon dolu bir akşam yaşattı. Başrollerini Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün'ün paylaştığı, Şili ve Orta Doğu'da izlenme rekorları kıran Kara Para Aşk 48. bölümü 27 Mayıs Çarşamba akşamı Atv sevelerin ekranına geldi.

KARA PARA AŞK 48. BÖLÜM ÖZETİ

Kara Para Aşk 48. bölümü izleyenleri ekran başına kilitleyecek sahneleriyle ekrana geldi. Kara Para Aşk yeni bölümünde Ömer atıldığı çukurdan kurtluldu ve Elif'i kurtarmak için kolları sıvadı. Mahkeme günü geldiğinde Elif, Hüseyin'i öldürmek suçundan yargılandı. Elif'in suçsuzluğunu kanıtlamak isteyen Ömer, ne yapıp edip tanığı buldu. Ama Ömer'in ve Elif'in bu savaşta yenik düşmesini isteyenler de boş durmadı. Ömer, tanığı mahkemeye çıkarmak için elinden geleni yaparken ve Elif'i kurtarmak için canını dişine takarken, Tayyar da bu konuda boş durmadı. Ömer, Elif'i kurtaracak kişiyi mahkemeye getirebildi mi?

Vitrin


En Çok Aranan Haberler