MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kara Para Aşk 49. bölümünde Elif ölümü yendi

Atv ekranlarının fenomen yapımı Kara Para Aşk son bölümünde yine nefesler tutuldu. Yakında final yapacak olan Kara Para Aşk 49. bölümünde hapishanede şişlenen Elif, ölüm kalım savaşı verdi.

Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi Kara Para Aşk 49. bölümü, unutulmaz sahneleriyle ekrana geldi. Sezon sonunda final yapmaya hazırlanan dizi 49. bölümü ile seyirci karşısına çıktı. Yurt dışında da büyük başarılar elde eden dizinin son bölümünde Elif hapishanede can çekişirken, Ömer abisine dair gerçekleri ipuçları sayesinde öğrendi. Kara Para Aşk 49. bölümü izleyicilerinin nutkunu tutacak sahneleriyle 10 Haziran Çarşamba akşamı saat 22.30'de Atv ekranlarına geldi.

KARA PARA AŞK 49. BÖLÜM ÖZETİ

Merakla beklenen Kara Para Aşk 49. bölümünde; Hüseyin'in katili olma suçundan hapishaneye düşen Elif, hapishanede şişlendi. Ömer ise ambulans şoförüyle konuştuktan sonra Hüseyin'in yaşadığına emin olmuştu, haklı çıkmıştı. Elif pis bir komploya alet edilmişti. Hüseyin'in yaşadığını ispat edip Elif'i kurtaracaktı. Ömer'in harekete geçtiğini anlayan Metin ona engel olmaya çalıştı. Ömer her şeye rağmen Hüseyin Demir'in yaşadığını ispat etmeyi başarabildi mi? Bütün bunlar olurken cezaevinde uğradığı saldırı sonucu ağır yaralanan Elif yaşam mücadelesi vermekteydi. Elif'in başında bekleyen Ömer aldığı haberle yıkıldı. Ömer'i yıkan ve Elif'in öğrenmesini istemediği bu haber neydi? Ömer'in peşinde olduğunu öğrenen Hüseyin iyice sıkışmıştı. Metin ise yarım bıraktığı işi bitirmesini için onu zorlamaktaydı. Hüseyin işi bitirip ülkeyi terk etmek için Metin'den Burhan'ı istemekteydi. Metin Ömer'e rağmen Burhan'ı almanın bir yolunu aramaktaydı. Melike iş ararken Fatma'nın aklına uyup yanlış bir yola girmişti. Farkında olmadan Mümtaz'ın ağına düşen Melike büyük bir çıkmazdaydı. Mümtaz tarafından tehdit edilmekteydi. Melike Mümtaz'ın isteğini yerine getirebildi mi?


Vitrin


En Çok Aranan Haberler