MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kara Para Aşk 52. bölümde nefes kesen sahne

Atv ekranlarının iddialı dizilerinden olan Kara Para Aşk son bölümüyle yine izleyicilerini ekran başına kilitledi. Kara Para Aşk 52. bölümünde; Ömer, Tayyar'ı tutuklamayı başardı ve sonunda mahkemeye çıkarıldı!

Atv ekranlarının sevilen dizisi Kara Para Aşk 52. bölümüyle macera ve aksiyon kaldığı yerden devam etti. Heyecan dolu gelişmelerin yaşandığı dizinin bu haftaki bölümünde yaşanacak gelişmeler izleyicisini ekran başına bağladı. Başrollerini Tuğba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in paylaştığı heyecan dolu dizide bu kez Tayyar sonunda yaptıklarının hesabını vermek üzere mahkemeye çıkarıldı ancak Nilüfer'in kaçırılması dengeleri sarstı. Sürpriz gelişmelerin arka arkaya geldiği, izleyicilerin sık sık ekrana kilitleneceği Kara Para Aşk son bölümü 1 Temmuz akşamı Atv'de ekrana geldi.

KARA PARA AŞK 52. BÖLÜM ÖZETİ

Kara Para Aşk son bölümünde; Ömer, Tayyar'ı tutuklamayı başardı. Tayyar sonunda mahkemeye çıkacak ve yaptıklarının hesabını verecekti. Metin'in Ömer'e verdiği belgeler Tayyar'ın hak ettiği cezayı almasına yeterli değildi. Ömer'in daha fazlasına ve mahkemede Tayyar'ın aleyhinde konuşacak şahide ihtiyacı vardı. Nilüfer hala Tayyar'ın elindedir ve adamları Nilüfer'i öldürmek için ondan gelecek emri beklemekteydi. Elinin çok sağlam olduğuna inanan Tayyar, Ömer'e anlaşma teklif etti. Kaçmasına izin vermesine karşılık Nilüfer'i öldürmeyecekti. Nilüfer'in yaşaması Ömer'in vereceği karara bağlıydı. Kara Para Aşk 52. bölümünde Ömer'in bu teklif karşısında tavrı ne oldu? Nilüfer'i bulup Tayyar'ın oyununu bozmayı mı yoksa Nilüfer'i kurtarmak için Tayyar'ın kaçmasına yardım etmeyi mi seçti? İpek'in ölümü herkesi derinden sarsmıştı. Yağız annesiz ve babasız kalmış, en yakın silah arkadaşlarından birini, dostlarını kaybetmişlerdi. Katilin peşine düştüler. En büyük şüpheli Nedret'tir ve ortadan kaybolmuştu. Üstelik ellerinde hiç bir delil yoktu ancak İpek ölmeden önce arkadaşları için ipucu bırakmayı başarmıştı. Arda ve Pelin bu ipucunu bulabilecek miydi? Elif, Nedret halasının gerçek yüzünü öğrenebildi mi?

Vitrin


En Çok Aranan Haberler