MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kara Para Aşk 53. bölüme intihar sahnesi damga vurdu

Final yapmaya hazırlanan Kara Para Aşk son bölümü 8 Temmuz Çarşamba akşamı ekrana geldi. Kara Para Aşk 53. bölümüne cezaevine düşen Tayyar'ın intihar sahnesi damga vurdu.

Veda etmeye hazırlanan Kara Para Aşk son bölümü izleyicilerinin karşısına büyük fiinal öncesi nefes kesen sahneleriyle geldi. Elif ve Ömer'in bitmeyen mücadelesini anlatan dizinin bu bölümünde Tayyar'ın mahkemesinde verilen ceza Ömer'i şok etti. Onca kişinin canına kast eden Tayyar'ın sadece 7 yıl ile cezalandırılması, Kara Para Aşk 53. bölümünde Ömer'i yeni arayışlara sürükledi. Tuğba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in paylaştığı, Ay yapımın imzasıyla ekranlara gelen Kara Para Aşk son bölümü 8 Temmuz Çarşamba akşamı saat 21.15'te Atv'de yayınlandı.

KARA PARA AŞK 53. BÖLÜM ÖZETİ

Kara Para Aşk son bölümünde hakimin Tayyar hakkındaki kararı Ömer'i delirtir. Ona göre onlarca kişiyi öldürmüş büyük bir suç makinesi ve cani için yedi yıl ceza değil, ödüldü. Üstelik Tayyar'ın hapiste yedi yıldan az kalıp çıkma ihtimali çok yüksekti. Hüseyin, Ömer'i bir kez daha hayal kırıklığına uğratmış ve Tayyar'ı kurtarmıştı. Kara Para Aşk 53. bölümünde Ömer ailesi uğruna konuşmaktan vazgeçen Hüseyin'i asla affetmedi ve hayatından çıkardı. Tayyar ise son derece mutluydu. Bir kaç yıl içerden işlerini idare edecek sonra ebedi özgürlüğüne kavuşacaktı. Ancak hapse girmesine karşın hala her şey istediği gibi ilerleyemedi. Tek sorun Nedret'in yakalanmış olmasıydı. Nedret'in konuşmasına engel olabilirse bütün sorunlarını çözeceğine inanmaktaydı. Ömer'in elinde bir tek Nedret kalmıştı, ne yapıp edip onu konuşturmak zorundaydı.

ELİF'E BÜYÜK ŞOK

Tayyar'la iş birliğini itiraf edip bildiklerini anlatırsa Tayyar hak ettiği cezayı alacaktır. Kara Para Aşk 53. bölümünde büyük bir şok yaşayan diğer isim ise Eliftir. Halasının katil ve azılı bir suçlu olduğunu öğrenen Elif ise yıkılır. Elif ve Ömer Nedret'i konuşmaya ikna etmek için çabalarlar. Bu sırada sürpriz bir ölüm Ömer ve Elif'in bütün planlarını alt üst eder. Masum insanları suçlulardan korumak için yemin eden Ömer büyük bir kararın eşiğindedir. Bu karar Tayyar'ın, Elif'in ve Ömer'in hayatını kökünden etkileyecektir.

TAYYAR İNTİHAR ETTİ

Kara Para Aşk 53. bölümde Ömer, Tayyar'la kaldığı hücrede yüzleşti ve yaptıklarının bedelini ödemesi için intihar etmesini istedi. Tayyar'da kaybeden bir insanın sonunun bu olması gerektiğini söyleyip, Ömer'in gözleri önünde kaldığı hücrede kendini kemerle asarak intihar etti. Kara Para Aşk son bölümüne damga vuran bir diğer olay da Ömer'in babasının katilini bulması oldu. Babasının katili yanında çalıştırdığı kişi çıktı. Babasının öldürüldüğü sırada düşürdüğü çakmaktan babasının katiline tesadüf eseri ulaşan Ömer, abi diye bildiği kişinin katil olduğunu öğrendi.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler