MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kara Para Aşk son bölümü ekrana geldi

Merakla beklenen dizi Kara Para Aşk izleyiciyi ekrana kitledi. Dizi son bölümde de soluksuz izlendi. 26. bölümde hayatında ilk defa nezarethane gören Elif oldukça zor zamanlar geçirdi.

KARA PARA AŞK 26. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Ekranların sevilen dizisi Kara Para Aşk yeni bölümü bu akşam Atv'de ekrana geldi. Başrollerini Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in paylaştığı Kara Para Aşk 26. bölümü izleyicilerin karşısına çıktı. 26. bölümde Elif'in gözaltına alındı ancak işin ciddiyetinin farkında değildi.

Kara Para Aşk son bölümde Ömer her ne kadar itiraz etse de Elif gözaltına alındı. Emniyete gittiklerinde birbirlerine güç vererek ayrılan iki aşık bu kez başlarının gerçekten büyük belada olduğunun farkında değillerdi. Birden bire ortaya çıkan gizli tanık savcıya önemli deliller sundu. Elif ise kara para aklamaktan dolayı suçlandı. Yaptıkları operasyon, Sami ve Ömer'i de zan altında bıraktı. Ömer durumun ciddiyetini ancak Elif'i emniyette ziyaret etmesiyle anladı. Kara Para Aşk son bölümde Ömer, Elif ve Sami'yi kurtarabilecek mi merak konusu oldu. Diğer yandan Pelin ve Arda, Çiğdem'in açtığı davayı öğrendi, bu haber onları oldukça şaşırttı. Arda birden öfkelenerek Çiğdem'in yanına gitti, davayı çekmesini ister. Çiğdem ise bunu reddetti.

Kara Para Aşk son bölümde ertesi gün görülecek davada Pelin sanık olarak çıktı. Arda, Pelin'in kendinden uzaklaşacağından ölesiye korktu. Kara Para Aşk son bölümde ikili herkesten habersiz bu sorunlarla uğraşırken birbiriyle yakınlaştı. Pelin'in tavırlı davranışları Arda'nın rest çekmesine neden oldu.

Diğer yandan Hüseyin'in davranışları Arda'yı kuşkulandırdı. Arda, Hüseyin'i takip etmeye başladı. Hayatında ilk defa nezarethane gören Elif oldukça zor saatler geçirdi. Savcının karşısına çıkmamış hala avukatıyla ve Ömer'le görüştürülmemiş olan Elif, nezarethanede zor anlar geçirdi. Elif'in moralini daha da düşürmek isteyen Tayyar, ona başka sürprizler hazırladı. Elif koğuşuna bırakılan itirafnameyi imzalaması konusunda tehdit edildi. Elif ya suçu üstlenecek ya da sevdikleri birer birer zarar görecekti. Kara Para Aşk son bölümde Elif ne yapacak merak konusu oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler