MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kara Para Aşk yeni bölüm Atv'de yayınlandı

Atv ekranlarından izleyiciyle buluşan Kara Para Aşk son bölümde Ömer ve Elif yüzük taktı. Kara Para Aşk 29. bölümde Necdet ve Hüseyin ise bu birlikteliğe engel olmak için çabaladılar. Kara Para Aşk son bölümü 17 Aralık akşamı ekrana geldi.

Atv'nin soluksuz izlenen dizisi Kara Para Aşk son bölümü izleyicilerin karşısına çıktı. Elif ve Ömer'in birlikteliklerine mani olmak için Nedret'e iş birliğe teklif eden Hüseyin Kara Para Aşk 29. bölümde umduğunu bulamadı. Nedret ilişkiyi onaylamamasına rağmen Hüseyin'e açık vermemek için açık vermedi. Sevilen diziKara Para Aşk son bölümüyle 17 Aralık Çarşamba akşamı ekrana geldi.

Kara Para Aşk 29. bölümde Ömer ve Elif, her ne kadar Hüseyin ve Nedret engeline takılsa da korkulan olmadı. Hüseyin ve Nedret'e rağmen isteme tamamlandı ve yüzükler takıldı. Ömer ve Elif'in aniden gelişen bu evlilik kararları onları evliliğe bir adım daha yaklaştırdı. Ömer ve Elif'in mutlulukları gözleri yaşarttı.

Pınar'ın bebeği için DNA raporu almaya çalıştığını öğrenen Ömer Kara Para Aşk son bölümde bu durumdan faydalanıp Pınar'ı konuşturmayı başardı. Metin'le ilgili bilgilere ulaştı ama daha fazlasına ihtiyacı vardı. Ömer Pınar'a muhbiri olmasını teklif etti.

Tayyar'ın Metin'den habersiz böbreğini aldığını öğrenen Ömer şoke oldu. Kara Para Aşk 29. bölümde olay sonrası Metin kayıplara karıştı. Metin zor durumdaydı ve Tayyar'a karşı çok öfkeliydi. Ömer Metin'i yakalamak için hemen harekete geçti. Bu sırada Nilüfer'den başka güvenecek kimsesi olmayan Metin ondan yardım istedi. Nilüfer tek aşkına hayır diyemedi ve Metin'e saklanması konusunda yardım etti. Metin'in peşine düşen Elif ve Ömer Kara Para Aşk son bölümde Metin'in aslında çok yakınlarında olduğunu fark ettiler mi?

Hamilelik konusunda Çiğdem'le konuşan Arda bu konuşmadan tatmin olmadı. Yalan söylediğini düşünüyordu. Çiğdem'e birlikte doktora gitmeyi teklif etti. Çiğdem kabul etti. Arda Çiğdem'in yalanını ortaya çıkarabildi mi?

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler