MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kara Sevda 17. bölümünde yer yerinden oynuyor

Kara Sevda yeni bölümünde Zeynep ve Ozan'ın evliliği ortalığı karıştırıyor, Kemal ise gemileri yakıyor. İşte güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Kara Sevda 17. bölümünde yaşanacaklar!

Star Tv ekranlarına yeni bir soluk getiren Kara Sevda 17. bölümüyle devam ediyor. Hem oyuncu kadrosu hem de çarpıcı sahneleriyle dizi severleri ekrana kilitlemeyi başaran Kara Sevda'nın bu haftaki bölümüne Zeynep ve Ozan evliliğinin yarattığı sarsıntı damga vuracak. Burak Özçivit'in hırslı bir maden mühendisini, Neslihan Atagül'ün kardeşi için kendi hayatından vazgeçen Nihal'i, Kaan Urgancıoğlu'nun ise hastalıklı bir aşkla Nihal'e aşık olan Emir'i canlandırdığı Kara Sevda'da bu hafta Zeynep ve Ozan'ın evliliği önce Nihallerin, ardından Kemallerin evinde kıyamet koparıyor. Kara Sevda 17. bölümü sürprizleri ve soluk soluğa bırakacak sahneleriyle bu akşam saat 20.00'de Star Tv'de!

KARA SEVDA 17. BÖLÜM ÖZETİ

Kara Sevda yeni bölümünde Nihal ve Kemal'i yine aileleri yüzünden zor zamanlar bekliyor. Zeynep ve Ozan'ın evliliği Nihanların evinde bomba etkisi yaratır. Aileye ve özellikle Emir'e yaşattığı şoktan memnun olan Zeynep'in planları ilk andan itibaren beklediği gibi gitmez. Kemal'in müdahalesiyle Zeynep tahmin ettiğinden de kısa sürede baba evine geri döner. Asıl fırtına baba evinde kopacaktır. Kemal, Zeynep'in evliliği yüzünden abisi Tarık'la büyük bir kopuş yaşayacaktır. Kemal ve Nihan kardeşlerinin evlenmesi üzerine aşklarında bir imkansızlıkla daha karşı karşıya kalır.

Nihan, Zeynep'in Emir'le olan geçmişi yüzünden bu evlilikle ilgili büyük şüpheler duyar. Şüphelerini Kemal'le paylaşma konusunda büyük bir ikilem yaşayacaktır. Zeynep ile Ozan'ın evliliklerini sürdürmekteki kararlı tavrı her iki ailede de taşları yerinden oynatır. Öte yandan Zeynep için Nihanlar'ın evinde kalmak, o eve girmekten daha zor olacaktır. Emir, Zeynep'in attığı kazık karşısında elindeki en büyük kozu oynamaya karar verir. Zeynep ve Emir'in fotoğrafları Kemal'e gitmek üzere yola çıkar. Kemal ve Nihan, Karen ve kocasını pasaport alışverişinde yakalamak üzere harekete geçerler. Ancak Emir gerçeğini hesap edemezler. Kemal ve Nihan karşılarına çıkan yeni cepheyle savaşmaya hazırlanırken, bütün planlarının önüne geçecek sarsıcı bir haber alırlar.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler