MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kara Sevda son bölüm final sahnesi heyecanlandırdı

Star Tv ekranlarına bomba gibi düşen Kara Sevda 7. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Final bölümünde Emir'in Nihal ve Kemal'in yakınlaşmasına tanık olması nefes kesti. İşte, Kara Sevda son bölümünde yaşananlar!

Yeni sezonda ekranlara bomba gibi düşen Kara Sevda 7. bölümü yine büyük sürprizleriyle izleyici karşısına çıkktı. Kadrosunda; Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu, Zerrin Tekindor, Burak Sergen, Neşe Baykent gibi güçlü isimlerin yer aldığı Kara Sevda son bölümünde Emir-Kemal savaşı giderek büyürken; Kemal'in Leyla'yla dostluğunda tarihi bir an yaşandı. Kemal'in öğrendiği gerçek, Leyla ile dostluğunu nasıl etkileyecek merak konusuydu. Geçmişin sırlarının her an hissedildiği, nefretle karışık aşkın büyüsünün ekrana kilitlediği Kara Sevda son bölümüyle 25 Kasım Çarşamba günü saat 20.00'de Star Tv ekranlarındaydı!

KARA SEVDA 7. BÖLÜM ÖZETİ

Emir ve Nihan'ın mutluluğunu uzaktan izlemek, Kemal'in acısını da intikamını da kamçıladı. Artık bu oyunun kuralı yeniden yazılacaktı. Kemal attığı ilk adımdan itibaren, Emir'le sonu gelmeyen çekişmesini başlatmış oldu. Kara Sevda son bölümünde Nihan ise hayatında daha fazla çekişme istemedi. Kalbinin karışmasına engel olmak zorundaydı ve çareyi Kemal'den uzak durmakta buldu. Bu kararla eski düzenine çekilmek isterken, Kemal'den uzak durmanın kendi elinde olmadığını görecekti. Kara Sevda 7. bölümünde Zeynep konusunda koyulan yasaklara rağmen Ozan, Zeynep'in peşini bırakmaz. Ama yolunu kesen bu sefer ailesi değil, hiç tahmin etmediği biri olacaktı. Emir, Tarık ve Zeynep'le bağlarını güçlendirmenin peşindeyken; Kemal'in Leyla'yla dostluğu, tarihi bir an yaşayacaktı. O andan sonra bağları ya kopacak, ya eskisinden de güçlü hale gelecekti. Kemal'in mücadelesi artık Nihan ve Emir'in yanı başında sürerken, Emir'in içinde taşıdığı şüpheler katlanarak arttı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler