MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kara Sevda 8. bölümü izleyicilerin nefesini kesti

Star TV'nin yeni sezon bombalarından Kara Sevda son bölümü 2 Aralık Çarşamba günü yayınlandı. Kiralık Aşk 8. bölüm final sahnesi nefes kesti. İşte, ilgiyle izlenen Kara Sevda 8. bölümünde yaşananlar ve detayları!

Başrollerini Neslihan Atagül ve Burak Özçivit'in paylaştığı Kara Sevda 8. bölümü izleyicileriyle buluştu, çarşamba akşamlarına damga vuran dizinin son bölümündeki final sahnesi nefes kesti. Kemal ve Nihan'ın başbaşa kaldığı anlar heyecanlandırırken; Nihan'ın gerçekleri söylemeye hazırlandığı anlar, meraklandırdı. Kara Sevda son bölümünde tüm gerçekler ortaya çıktı mı? Nihan, evliliğinin nedenini Kemal'e açıkladı mı? Kemal ve Nihan'ı sürekli başbaşa yakalayan Emir ne yaptı? Kadrosunda Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Zerrin Tekindor, Kaan Urgancıoğlu ve Barış Alpaykut'un yer aldığı Kara Sevda sürprizlerle dolu 8. bölümüyle 2 Aralık Çarşamba akşamı saat 20.00'de Star Tv'deydi.

KARA SEVDA 8. BÖLÜM ÖZETİ

Kara Sevda son bölümünde; Kemal, Nihan'ın yeni evini ziyaretiyle büyük bir şüphenin içine düştü. Bu şüphe, Emir ve Nihan'ın evliliklerinin gerçekliğiyle ilgilidir.Nihan ise Emir'in Kemal'e zarar vereceği inancıyla Kemal'i uyarmak peşindeydi. Kemal, Nihan'a ulaşmanın, gözlerden uzakta bir yerde konuşulacakları konuşmanın yollarını aradı. Çözüm Kemal'den geldi. Emir'in Nihan ve Kemal üzerindeki dikkatlerini, şantajcısından gelen yeni bir paket dağıttı. Emir, kontrolünü kaybetmeye başladı. Galip'in bu konudaki rahatsızlığı baba oğulun arasını açarken, Emir kendini başka birinin yanına attı. Bu, emirin geçmişiyle ilgili bilmediğimiz bir noktayı da açığa çıkardı. Emir, Nihan ve Kemal'in aynı anda ortadan kaybolduklarını geç de olsa farkettiğinde, peşlerine düştü. Nihan ve Kemal İstanbul'dan uzakta, Kemal'in bir planıyla buluştu. Kemal gerçekleri öğrenmeye niyetliydi.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler