MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kara Sevda 1. bölüm fragmanları nefesleri kesti

Kara Sevda 1. bölüm fragmanlarıyla Star Tv izleyicilerini heyecanlandırdı. Mucizelerle dolu aşk hikayesini ekrana taşıması beklenen Kara Sevda ilk bölümüyle 14 ekim Çarşamba günü Star TV'de başlıyor. İşte, Kara Sevda 1. bölüm fragmanları!

KARA SEVDA FRAGMANLARI İÇİN TIKLAYIN!

Star Tv ekranlarına damga vurması beklenen Kara Sevda'nın 1. bölüm fragmanları izleyicileriyle buluştu. Haftalardır hem oyuncuları hem senaryosuyla konuşturan dizinin ilk bölüm tarihi yayınlanan fragmanlarla duyuruldu. Yeni sezonun en iddialı yapımlarından Kara Sevda; birbirine çok yakın ama bir o kadar uzak iki dünyaya ait olan iki gencin mucizelerle dolu aşk hikayesini ekrana taşıyacak. Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle milyonlara büyülemesi beklenen Kara Sevda 1. bölümüyle 14 ekim Çarşamba akşamı dizi severlere merhaba diyecek.

Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu ve Zerrin Tekindor'un başrollerini paylaştığı Kara Sevda; Dar gelirli bir ailenin umutlarını bağladığı oğlu Kemal Soydere ile kendini ait hissetmediği ihtişamlı bir hayatın içine doğan Nihan Sezin'in imkansızlıklar ve mucizelerle dolu aşkını ekrana taşıyacak. Kara Sevda'da; Burak Özçivit ailesinin tüm umutlarını yüklediği maden mühendisliği öğrencisi olan Kemal'e, Neslihan Atagül ise neşeli, hayat dolu, imtiyazlar içinde büyüdüğü zengin ve pırıltılı hayata hep biraz mesafeli olan Nihan karakterine hayat verecek.

KARA SEVDA FRAGMANLARI SOSYAL MEDYAYA DAMGA VURDU

Çekimlerine İstanbul'da başlanılan Kara Sevda fragmanları için kamera karşısına geçen Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün romantik sahnelerdeki uyumu sosyal medyada büyük ilgi gördü. Ekranların şimdiden yeni gözde çifti olan ikilinin su altı ve yağmur sahneleri hayranlarından büyük beğeni topladı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler