MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kara Sevda'dan 'Murat Boz' sürprizi

Şarkıcı Murat Boz, Burak Özçivit'in başrol oynadığı Kara Sevda'ya konuk oldu. Kardeşim Benim filmiyle fırtınalar estiren Burak Özçivit-Murat Boz ikilisi, bir kez de Kara Sevda'yla hayranlarının karşısına çıkacak.

Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün başrollerini paylaştığı, Ay Yapım imzalı 'Kara Sevda' bu akşam sevilen sanatçı Murat Boz'u konuk ediyor. Şu sıralar sinema salonlarında Kardeşim Benim filmi ile fırtınalar estiren Murat Boz, bu kez filmdeki rol arkadaşı Burak Özçivit'e Kara Sevda'da eşlik edecek. Asıl meslekleri farklı olan ancak karizmalarıyla gönülleri fetheden ikili, bu akşam saat 20.00'da Star TV'de ekrana gelecek olan Kara Sevda 14. bölümünde sevenlerinin karşısında olacak!

MURAT BOZ KİMDİR?

7 Mart 1980 doğumlu olan Murat Boz, eğitimini Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşmiştir. Murat Boz, İstanbul Teknik Üniversitesi'nde eğitimi görürken, Tarkan başta olmak üzere pek çok şarkıcıya vokalistlik yapmıştır. Yakışıklı şarkıcı, ilk solo kariyerine 2006 yılında çıkardığı "Aşkı Bulamam Ben" single'ı ile adım atmıştır. 2008'de ilk EP çalışması olan Uçurum ile dinleyicisi karşısına çıkan Murat Boz, ve Türkiye resmî listesinde beş numaraya kadar yükselmiştir. Birçok markanın reklam yüzü de olan başarılı şarkıcı, 2011 yılından beri O Ses Türkiye programının jüri üyeliğini yapmaktadır.

KARA SEVDA 14. BÖLÜM ÖZETİ

Burak Özçivit'in dar gelirli bir ailenin umutlarını bağladığı oğlu Kemal Soydere'ye, Neslihan Atagül'ün ise ait hissetmediği ihtişamlı bir hayatın içine doğan Nihan Sezin'e hayat verdiği Kara Sevda 14. bölümünde sonunda beklenen oluyor: Kemal gerçekleri öğreniyor. Nihan Kemal'e kendini Emir'le olan evliliğine bağlayan bütün gerçekleri anlatır. Kemal, Nihan'ı adalete sığınması için ikna etmeye çalışır. Nihan Ozan'ın hapse girmeye dayanamayacağını söylerek reddeder. Kemal'e bu işin peşini bırakmasını ve bütün olanları onun da kabullenmesini söyler. Kemal'i elinde sakladığı bir sürprizle buna ikna etse de, Kemal, cinayet gecesindeki bazı boşlukları farkeder ve Nihan'dan habersiz "o gece"nin peşine düşer. Nihan, ailesiyle Leyla üzerinden bir yüzleşme ve kopuş yaşar. Biraz uzaklaşma isteğiyle Leyla'nın evine gittiğinde, hem Leyla'yla, hem de oraya habersiz gelen Kemal'le çok özel bir gece yaşar. Kara Sevda yeni bölümündeEmir, emniyetteki sorgusundan nüfuzu ve aldığı tedbirlerle kurtulsa da, artık dokunulmaz olmadığı gerçeğiyle sarsılır. Kemal'e saldırılarını yoğunlaştırır. Kemal'in çevresindeki herkese yönelik yıpratıcı ve kendine bağlayıcı planlar yapmaya girişir. Emir, Kemal'le birlikte iş yapmamaya da kararlıdır ve Kemal'i hiç beklemediği bir yerden vurur. Kemal hazırlıksız olsa da, süreci kendine çevirmek için her yolu denemeye hazırdır. Emir, en büyük kozu Zeynep üstünden Kemal'e en ağır darbesini indirmek için harekete geçer. Zeynep'in ise Emir'e güveni tamdır. Kemal, "o gece"yle ilgili çok hayati bir bilgiye ulaşır. Bu bilgi, Nihan'ın hayatını tamamen değiştirebilecek bir bilgidir.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler