MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karadayı 100 bölüm devirdi

Atv'nin beğenilen dizisi Karadayı son bölümüyle ekrana geldi. 100. bölümüyle 'dalya' diyen Karadayı dizisinde yine heyecanlı gelişmeler birbiri ardını kovaladı. Feride her şeyi göze alıp Mahir'in suçsuzluğunu ispat etmek için mahkemede tanıklık etti.

KARADAYI 100. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Ay Yapım tarafından çekilen; Uluç Bayraktar ve Cem Karcı'nın yönetmenliğini üstlendiği, Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor'un başrollerinde yer aldığı Karadayı 100. bölümüyle izleyiciyle buluşmaya devam etti. Pazartesi akşamlarının heyecan yüklü dizisi Karadayı'nın bu bölümünde Mahir, Nail'i ve gazeteci Tarık'i öldürmek suçlarından tutuklandı. Mahir'in bu suçlarını işlemediğini bilen Feride mesleğini tehlikeye atmak pahasına riskli bir işe girişti. Merakla beklenen dizi Karadayı 100. bölümüyle 2 Mart Pazartesi ekrana geldi.

KARADAYI 100. BÖLÜM ÖZETİ

Mehmet Saim'in titizlikle hazırladığı plan sorunsuz bir şekilde işledi. Mahir, Nail'i ve gazeteci Tarık'ı öldürmek suçlarından tutuklandı. Fakat hesaplamadıkları bir şey oldu ve Mahir'i arayan Feride onu gizliden takip edip marangozhaneye geldi. Karadayı son bölümde Mahir'in Nail'i öldürmediğini bilen Feride sevdasını kurtarmak için şahitlik yapmak zorundaydı. Mesleğini ve geleceğini tehlikeye atmasını istemeyen Mahir buna kesinlikle izin vermeyecekti. Feride'nin olaya tanık olduğunu öğrenen Mehmet Saim de buna izin vermedi ama Feride her şeyi göze alıp tanıklık etti. Mehmet Saim Feride'nin mahkemeye çıkmasına engel olmaya çalıştı.

TURGUT'UN PLANLARI BOZULDU

Mahir'in suçsuz yere hapse girmesi Turgut'un planlarını bozdu. Ona göre haksız yere hapse giren Mahir, Feride'nin gözünde ve kalbinde kahraman olarak kalacaktı. Karadayı 100. bölümde Turgut buna engel olmak için harekete geçti ve hiç hesapta olmayan bir adım attı.

Bütün bunlar olurken Sosyete, Mahir belasından sonsuza kadar kurtulmak için onun öldürülmesi gerektiğini düşünüyordu. Seyis'ten beklediği desteği göremeyen Sosyete tek başına hareket etmeye karar verdi.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler