MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karadayı 101. bölümde Feride'den büyük risk

Heyecan dolu gelişmelerin yaşandığı Karadayı 101. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Karadayı son bölümde; Feride Mahir için mesleğini riske etti ve tanıklık yapmaya karar verdi. Öte yandan Mahir Feride'nin hamile olduğunu öğrendi.

KARADAYI 101. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Uluç Bayraktar ve Cem Karcı'nın yönetmenliğini üstlendiği, Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor'un başrollerinde yer aldığı Karadayı 101. bölümüyle izleyiciyle buluşmaya devam etti. Geçen hafta 100 bölümü deviren Karadayı dizisinde bu hafta işler karıştı. Mahir'i öldürtemeyen sosyete Mehmet Saim'e gidip onu tehdit edecek. Öte yandan Feride hamile olduğunu öğrendi. Karadayı 101. bölümüyle 9 Mart Pazartesi akşamı Atv'de ekrana geldi.

KARADAYI 101. BÖLÜM ÖZETİ

Feride mesleğini kaybetme uğruna sevdiği adam için tanıklık yapmaya kararlıydı. Mahir artık kendisine bir oyun oynandığının ve bombacının Sosyete ya da Seyis olduğundan emindi. Mahir, Seyis'e ulaşıp ondan gerçekleri öğrenmeye çalıştı. Ancak Mahir burada gördükleriyle büyük şok yaşadı.

Mahir'i öldürtemeyen Sosyete, Karadayı son bölümde Mehmet Saim'e gitti ve onu tehdit etti. Sosyete ve Mehmet Saim restleşti. Bu restleşmenin galibi kim oldu?

Mahir'e Beyefendi'yi buldurmaya kararlı olan Turgut boş durmadı. Büyük bir plan yaptı. Bütün düğümün çözüleceği büyük bir buluşma ayarlar ve tarafları aynı saatte aynı yere çağırdı. Turgut; Mehmet Saim, Sosyete ve Mahir'i bir araya getirmeyi başarabildi mi? Mahir sonunda beyefendinin Mehmet Saim olduğunu öğrendi mi? Karadayı 101. bölümde Feride hamile olduğunu öğrendi. Bu müjdeyi Mahir'e vermek için yola düşerken hapishaneden yeni çıkan Belgin de Feride'nin hamile olduğunu öğrendi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler