MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karadayı 103. bölümde Mehmet Saim'den beklenmedik hamle

Heyecan dolu sahneleriyle ve hişkayesiyle izleyenleri her hafta ekran başına toplamayı başaran Karadayı son bölümüyle ekrana geldi. Mehmet Emin'in hamleleri dizinin bu bölümüne damga vurdu.Feride-Mahir aşkına nokta koymak isteyen Mehmet Emin, Feride'yi başkasıyla evlendirmeye karar verdi.

Atv ekranlarının ilgiyle izlenen dizilerinden Karadayı 103. bölümüyle ekrana geldi. Uluç Bayraktar ve Cem Karcı'nın yönetmenliğini üstlendiği, Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor'un başrollerinde yer aldığı Karadayı son bölümde, yaşanacak gelişmeler izleyiciyi ekrana bağladı. Merakla beklenen Karadayı dizisinin 103. bölümünde bebeğini kaybeden Feride, perişan oldu ancak muayeneden sonra Feride'nin hayatı tamamen değişti.

KARADAYI 103. BÖLÜM ÖZETİ

Beyefendinin Mehmet Saim olduğunu anlayan Mahir alt üst oldu. Sevdasının babası hayatını mahveden, annesini, küçük Nazif'i elinden alan kişidir. Mehmet Saim'in beyefendi olduğuna emin olmak istedi. Turgut'a gitti ve ona sordu. Turgut, Mahir'e yardım etti mi? Mahir, Mehmet Saim'le yüzleşip ona hesap sorabildi mi?

MEHMET SAİM'DEN HAMLE

Bütün bunlar olurken Mehmet Saim, Mahir'den bir türlü koparamadığı Feride'yi evlendirmeye karar verdi. Böylece Mahir defteri Feride için sonsuza kadar kapanacaktı. Feride'den gizli bir nikah tertip etti. Feride babasına karşı gelebildi mi? Karadayı son bölümde Feride nikah defterine imza attı mı?

FERİDE PERİŞAN

Hastanede tedavisi süren Feride bebeğini kaybettiği için acı içindeydi. Çok üzgündü. Aniden muayeneye alındı. Feride'nin bu muayeneden sonra dünyası değişti. Karadayı 103. bölümde doktorun Feride'ye verdiği haber ne oldu?

Evde Necdet ve bebeğine bakmak zorunda kalan Ayten zor durumdaydı. Plak satışlarının da çok iyi gittiğini öğrenmişti. Karadayı 103. bölümde içinde bulunduğu durumdan kurtulmak, bıraktığı yerden hayatına devam etmek için Süeda'yı bulmak zorundaydı. Ayten Süeda'yı bulup onu ikna edebidi mi? Ayten bebeği ve Necdet'i Süeda'ya vermeyi başarabildi mi?

Vitrin


En Çok Aranan Haberler