MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karadayı 104. bölüm Atv'de ekrana geldi

Babasını kimin vurduğunu öğrenmek isteyen Feride, Karadayı son bölümde duydukları karşısında şok oldu. Öte yandan kardeşi Boksör Hilmi'nin eline geçen Mahir ise kardeşini ölümden kurtarabilmek için harekete geçti. Karadayı 104. bölüm 30 Mart'ta nefesleri kesti.

Ekranların heyecan dozu yüksek dizisi Karadayı 104. bölümüyle 30 Mart akşamı ekrana geliyor. Uluç Bayraktar ve Cem Karcı'nın yönetmenliğini üstlendiği, Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor'un başrollerinde yer aldığı Karadayı son bölümde olaylar birbiri ardını kovaladı. Yaşanacak gelişmeler izleyicisini ekrana bağladı. Merakla beklenen Karadayı dizisinin 104. bölümünde Feride, Mahir'in babasını vurmuş olabileceğine inanmadı ancak deliller Mahir'in aleyhindeydi. Öte yandan Mahir, kardeşini Boksör Hilmi'den kurtarabildi mi?

KARADAYI 104. BÖLÜM ÖZETİ

Mehmet Saim can çekişirken Mahir, Nazif'e gitmesini söyledi. Mehmet Saim'i kendisinin vurduğunu söyledi. Suçu üzerine aldı. Nazif bunu kabul etmedi ama Mahir'in ısrar etmesi üzerine çareyi gitmekte buldu. Mahir, Mehmet Saim'in başında bekledi. Ofisten çıkan Nazif doğruca eve gitti. Amacı Feride'ye olanları anlatmak ve babasını vurduğunu itiraf etmekti. Nazif bunu başarabildi mi?

FERİDE'NİN BABASI VURULDU

Babasının vurulduğunu öğrenen Feride, Mehmet Saim'in yanına gitti. Mehmet Saim komaya girdi. Yaşam savaşı veren babasının başında beklerken bir yandan da babasının kim tarafından vurulduğunu merak ediyordu. Karadayı son bölümde bütün işaretlerin Mahir'i gösterdiğini öğrenen Feride deliye döndü. Sevdasının babasını vurmuş olabileceğine asla inanmadı. Ona göre Mahir'in üstüne yine suç atılmaya çalıştığını düşünüyordu. Ne olursa olsun Mahir'in bu sebeple suçlanmasına izin vermeyecekti. Feride babasını asıl vuran kişiyi öğrenebildi mi? Mahir Mehmet Saim'i vurmaktan yakalandı mı?

Bütün bunlar olurken Mahir'e olan kuyruk acısını bir türlü unutmayan Boksör Hilmi, Mahir'in karşısına çıkmak için mıntıkasına gitti. Mahir yerine Orhan'la karşılaştı. Orhan ağabeyime ne diyeceksen bana de deyince Boksör Hilmi, Orhan'ı tutsak aldı. Mahir'e karşıma çıkmazsan kardeşin ölür haberini yolladı. Karadayı 104. bölümde Mahir vaktinde yetişip kardeşini ölümden kurtarabildi mi? Karadayı son bölümde tüm sorular yanıt buldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler