MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karadayı 105. bölümde Mehmet Saim uyandı

Karadayı 105.bölümü izleyicileri soru işaretleriyle bıraktı. Pazartesi akşamlarının aksiyon dolu dizisi Karadayı son bölümde Mehmet Saim kendine gelir gelmez Feride'nin bebeğini aldırmasını istedi.

KARADAYI 105. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Pazartesi akşamlarının beğenilen dizilerinden Karadayı 105. bölümü yayınlandı. Uluç Bayraktar ve Cem Karcı'nın yönetmenliğini üstlendiği, Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor'un başrollerinde yer aldığı Karadayı son bölümde heyecan yine doruktaydı. Dizinin bu bölümünde Mahir'in Feride'ye babanı ben vurdum demesi Feride'nin hayatını altüst oldu. Öte yandan Mehmet Saim kendine gelir gelmez Feride'nin bebeğini aldırmasını istedi.

KARADAYI 105. BÖLÜM ÖZETİ

Feride babanı ben vurdum diyen Mahir'e inanmakta güçlük çekti, Dünyası altüst oldu. Nedenini öğrenmek istedi ama Mahir'den devap alamadı. Feride emin olmak için Mahir'in karşısına bir kez daha çıktı ancak farklı bir yanıt alamadı. Karadayı son bölümde Feride yıkıldı. Mahir, Feride'ye gerçeği söylemedi çünkü bir şekilde cezaevinden kaçıp yarım kalan işi tamamlamaya karar verdi. Bu uğurda kendisini feda etmeye hazırdı.

MEHMET SAİM'İN FERİDE'DEN İSTEĞİ

Mehmet Saim kendine gelir gelmez Feride'nin bebeğini aldırmasını istedi. Ona göre suçlu bir kabadayıdan evlilik dışı bir bebek dünyaya getirmesi imkansızdır. Kerime de onunla aynı fikirdeydi. Karadayı 105. bölümde Mahir tutuklu yargılanacaktır. Bütün suçu üstlenmiştir. İşler Turgut'un istediği gibi ilerlemektedir. Ama Turgut, Feride ve Mahir'le oynamaya devam edecektir. Seyit'in dosyasını ortaya çıkarır ve dava açılmasını sağlar. Mahir, Seyit'i öldürmekten de suçlanmaktadır. Üstelik davaya bakacak hakimin Feride olması için gerekli ayarlamayı yapar. Feride Mahir'in davasına bakmayı kabul edecek midir? Karadayı yeni bölümde Mahir ve Feride için tek umut Nazif'in uyanıp Feride ile konuşmasıdır. Nazif kendine gelecek midir? Feride'ye babasını vurduğunu itiraf edecek midir?

Vitrin


En Çok Aranan Haberler