MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karadayı 106. bölüm Feride şaşkın

Karadayı 106. bölümde Feride arka arkaya şok yaşadı. Karadayı son bölümde Feride Mahir'in tüm suçu üstlenmesinin şokunu yaşadı. Ancak Feride'yi şok edecek asıl gelişme dizinin son sahnelerinde yaşandı.

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmesi Karadayı 106. bölümü ile yine çok konuşturdu. Feride ve Mahir'in inişli çıkışlı büyük aşklarının devam ettiği Karadayı son bölümünde işler iyice çığrından çıktı. Olanların şokunu atlatmaya çalışan Feride, gerçekleri öğrenmek için derin bir araştırmaya başladı. Feride gerçekleri ne kadar öğrenebildi, Beyefendinin kimliği ortaya çıktı mı, Mehmet Saim kızından gerçekleri saklayabilecek mi? Tüm bu soruların cevabı 13 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanan Karadayı son bölümündeydi?

KARADAYI 106. BÖLÜM ÖZETİ Karadayı 106. bölümde Feride gerçeklere adım adım yaklaşmaya başladı: Mahir'e silah çeken Mehmet Saim'i Nazif vurmuştu. Çünkü oğlunu korumak istemişti. Mahir de bütün suçu üstüne almıştı. Feride hayatının şokunu yaşamaktaydı Ne Nazif'in yalan söyleyebileceğini düşünmektedir ne de babasının beyefendi olduğunu. Emin olmak için araştırma yapmaya başladı.

Turgut, Mehmet Saim'e Feride'nin her şeyi öğrendiğini anlattı. Babasının beyefendi olup olmadığını gelip ona sormuştu. Mehmet Saim çılgına döndü. Mahir verdiği sözü tutmamış ve konuşmuştu, bu yüzden cezasını çekecekti. Feride ne olursa olsun Beyefendi'nin kim olduğunu öğrenmemelidir. Mehmet Saim nunun için can almaya hazırdı. Mehmet Saim'in yeni kurbanı kim oldu?

Yetiştirme yurdunda yaptıkları araştırmadan eli boş dönen Necdet ve Ayten bebeğin izini sürmeye karar verdiler. Necdet elleriyle kapısına bıraktığı çocuğunu bulmaya kararlıydı. Bebeği bulmayı başarabilecek midir?

Vitrin


En Çok Aranan Haberler