MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karadayı 107. bölümde Feride perişan

Karadayı 107. bölümde hüzün ve entrika bir araydaydı. Sevilen dizi Karadayı son bölümünde Feride annesinin ani ölümüyle perişan oldu. Feride'nin yanında olmak isteyen Mahir ise hapisten çıkmanın yollarını arayacak.

Aşk ve entrikanın eksik olmadığı Karadayı 107. bölümü ile heyecan fırtınası estirmeye devam etti. Her bölümü olay yaratan dizinin son bölümüne Feride'nin annesinin ani ölümü damga vurdu. Mahir'in hapse düşmesinin ardından annesini de kaybeden Feride yıkıldı.

Feride annesinin katilinin babası olduğunu öğrenebil mi? Annesinin ölümünün ardından Feride Beyefendinin peşine düşmeye devam etti mi? Mahir, Feridenin yanında olmanın yolunu bulabildi mi? Karadayı 107. bölümü tüm bu soru işaretleri etrafında dönen olay yaratan sahneleriyle 20 Nisan Pazartesi akşamı Atv ekranlarına geldi.

KARADAYI 107. BÖLÜM ÖZETİ

Mehmet Saim, Kerime'yi öldürmüştü ancak gizlendikleri yerde sesleri duyan Vedat ve Mualla'dan habersizdi. Olayı örtbas etmek isteyen Mehmet Saim hemen müdür Selim'i aradı ve yardım istedi. Kerime'nin öldüğünü ve olaya hırsızlık süsü verilmesini söyledi. Vedat ve Mualla üst kata çıktıklarında Kerime'nin cansız bedenini buldular. Kerime'yi Mehmet Saim'in öldürdüğünü anladılar.

Her şeyi Feride'ye anlatmaya karar verdiler. Vedat ve Mualla Feride'ye gerçekleri anlatabildi mi? Mehmet Saim onlara engel olmayı başarabildi mi?Annesini kaybeden Feride büyük bir acı içindeydi. Kardeşinden sonra annesini de kaybetmişti. Olay basit bir hırsızlık gibi lanse edilmekteydi.

Müdür Selim ve Savcı Adnan'a güvenmeyen Feride anlatılardan asla tatmin olmadı. Ne olursa olsun annesini kimin neden öldürdüğünü öğrenecekti, bu yüzden araştırmaya başladı. Feride katilin babası olduğunu öğrenebilecek mi? Hapishaneden gizlice çıktığı anlaşılan Mahir hücre hapsi cezasına çarptırıldı. Bu sırada Feride'nin annesini kaybettiğini öğrendi, eli kolu bağlıydı. Feride'nin yanında olmak istiyordu, gizlice dışarı çıkabilmenin yollarını aramaya başladı. Mahir Feride'yi görmeyi başarabildi mi? Feride'nin Mahir'den isteği ne oldu?


Vitrin


En Çok Aranan Haberler