MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karadayı son bölümde Mahir vuruldu

Atv'nin her bölümü ile olay yaratan dizisi Karadayı 108. bölümü nefes kesen sahneleriyle gündeme bomba gibi düştü. Haziran ayında final yapacak Karadayı son bölümde Mahir çıkan çatışma sonucu vuruldu.

Karadayı 108. bölümü nefes kesen sahneleriyle ekrana geldi. Karadayı yeni bölümüne Mahir'in duruşma sahnesi ve çatışmada vurulduğu an dizinin son bölümüne damga vurdu. Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu ve Berguzer Korel'in paylaşığı Karadayı son bölümünde Mahir'i kaçırmak isteyen Feride kendini ve bebeğini düşünmeden bir plan yaptı. Heyecanlı sahnelerin arka arkaya dizinin son sahnelerinde çıkan çatışmada Mahir vuruldu. Atv'nin iddialı dizisi Karadayı 108. bölümü 27 Nisan Pazartesi akşam saat 20.00'de Atv ekranlarına geldi.

KARADAYI 108. BÖLÜM ÖZETİ

Karadayı son bölümünde; Mahir sevdasının yardım isteğini geri çeviremedi, kaçacaktı. Bunun için de bir yol bulacaktı. Mahir Feride'yi tehlikeye atmak istemedi ama Feride kararlıydı. Feride ve Suna adliyede her şeyi ayarlayıp Mahir'i kaçırmayı başarırlar. Savcı Adnan ikisinin tedirgin hareketlerinden şüphelenmiştir. Mahir'in kaçırıldığını öğrendiği an Feride'nin işin içinde olduğunu anladı ve Mehmet Saim'e söyledi. Mehmet Saim Feride'nin Mahir'e yardım etmiş olmasına çok öfkelenmişti. Cezası neyse çeksin dedi. Adnan ise Feride'den şikayetçi olacaktı. Adnan Feride'nin Mahir'i kaçırdığını ispat edebilecek midir?

Bu sırada Feride ve Mahir, Vedat'ın bankaya sakladığı delilin peşine düşmüştü. Banka müdürüne ulaşmaya çalışmaktaydı. Belgin ise Vedat'ın ablasından Vedat'ın ölmeden önce bankaya gittiğini öğrenmişti. Mehmet Saim'e de bunu söyledi. Mehmet Saim, Vedat'ın gidebileceği bankaları araştırmaya başladı. Feride ve Mahir, Mehmet Saim'den önce delile ulaşabilecek miydi? Feride babasının annesinin katili olduğunu ispatlayabilecek miydi?

Turgut, Necdet'e bebeğinin kendisinde olduğunu söyledi. Mehmet Saim'i öldürmesi karşılığında bebeğini vermeyi teklif etti. Necdet Turgut'a evet diyecek miydi?

Vitrin


En Çok Aranan Haberler