MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karadayı son bölümde Turgut'un adamları, Mahir'in peşinde

Karadayı 112. bölümünde yine bol aksiyon vardı. Atv ekranlarının heyecan dozu yüksek dizisi Karadayı 112. bölümünde Mahir'in başı büyük belaya girdi.

Karadayı 112. bölümü izleyicilerinin nefeslerini kesti, aksiyonun tavan yaptığı sahnelerde izleyiciler ekran başından ayrılamadı. Dizinin bu bölümünde yüzü kezapla yanan Belgin her şey göze alarak hem Mahir'in hem de kendinin başını belaya sokacak bir hamle yaptı. Heyecan dolu bölümü ile izlenme rekorları kıran Karadayı son bölümü 25 Mayıs Pazartesi akşamı ekrana geldi.

KARADAYI 112. BÖLÜM ÖZETİ

Yeni gelişmelerin sıralandığı Karadayı 112. bölümünde, Mahir ve Feride'yi daha zor günler bekliyordu. Kaybedecek bir şeyi kalmayan Belgin, her şeyi göze aldu, bu kez planı bambaşkaydı. Planını işlemek için Mahir'i kullanacak olan Belgin, Mahir'in ihtiyacı olan dosyayı bir şartla ona vereceğini söyledi. Mahir'in dosyayı elde edebilmesi için Belgin'i sınıra kadar götürmesi gerekecekti. Karadayı son bölümünde Berrin'i ve Mahir öldürmek isteyen Turgut'un adamları, ikilinin peşine düştü. Turgut'un adamları, Mahir ve Belgin'i takip ederken Turgut da Feride'ye yeni bir oyun oynadı.

KARADAYI FİNAL TARİHİ

Başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel, Melike İpek Yalova, Yurdaer Okur ve Çetin Tekindor'un yer aldığı ATV'nin ilgiyle izlenen Karadayı 8 Haziran'da yayınlanacak 114. bölümü ile ekranlara veda edecek. 3 sezondur devam eden dizinin final tarihi haberini ise, dizide Mehmet Saim karakterini canlandıran başarılı oyuncu Erhan Yazıcıoğlu açıkladı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler