MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karadayı son bölümde Turgut Mahir'in ellerinde

Kenan İmirzalıoğlu ve Berguzer Korel'in başrollerini paylaştığı Karadayı 113. bölümü nefes kesen sahneleriyle ekranlara damga vurdu. Karadayı son bölümde Mahir'in eline geçen Turgut "öldür beni" diye yalvardı.

Fenomen dizi Karadayı 113. bölümü izleyenlerinin nefeslerini kesen sahneleriyle izleyicileriyle buluştu. Pazartesi gecelerine damga vuran, heyecan dolu gelişmelerin eksik olmadığı dizinin bu bölümünde Turgut yine Feride'yi köşeye sıkıştırırken, Orhan Turgut'un ofisini bastı ve silahlar patladı, vurulan isim Silahların patladığı, geirilimin had safhaya çıktığı Karadayı 113. bölümü 1 Haziran Pazartesi akşamı saat 20.00'de Atv ekranlarına geldi.

KARADAYI 113. BÖLÜM ÖZETİ

Feride'nin Turgut'un elinde tutsak olduğunu öğrenen Mahir deliye dönmüştü. Turgut'un istediği parmak izlerini ona verdi ve Feride'yi kurtaramak için kolları sıvadı ama parmak izleri çoktan emniyet yetkililerinin eline ulaşmıştı. Mahir'in fazla zamanı yoktu. Kendi elleriyle teslim ettiği delilleri emniyetten gizlice almak zorundaydı. Üstelik Turgut'un bu delilleri ele geçirmesi bütün suçlardan da kurtulması demekti. Mahir parmak izlerini emniyetten almayı başarabildi mi?

Karadayı 113. bölümünde Sınırda yakalanan Belgin nöbetçi mahkemeye çıkarılmak üzere adliyeye getirildi. Müdür Selim'i öldürdüğünü öğrenen Adnan Savcı panik olmuştu. Belgin şimdi de ondan kaçmasına yardım etmesini istiyordu. Aksi halde Adnan'ın bulaştığı bütün kirli işleri hakime anlatacağını söyledi. Adnan sıkışmıştı, Belgin'i kaçırmak zorundaydı. Necdet tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderildi. Bu durum Ayten'in rahatlamasına yetmemişti. Necdet onu tehdit etmeye devam etmekteydi. Ayten küçük Zeynep'i ve kendini Necdet'ten korumak zorundaydı.

Bütün bunlar olurken her şeyin başlatan kişinin Turgut olduğunu bilen Orhan bu gidişe dur demeye karar vermişti. Turgut'u öldürüp intikamını alacaktı. Mahir ise Turgut'un adalet önünde hesap vermesini istemekteydi. Turgut'u öldürmek için giden Orhan, vuruldu ancak bir şey olmadı. Mahir yetişti ve Turgut'u alıp adaletin ellerine teslim etmek üzere yola çıktı ancak Turgut yine rahat durmadı.Turgut Mahir'in kullandığı arabanın direksiyonunu kırmaya çalıştı ve Mahirle boğuştu. Arabanın yoldan çıkıp yol kenarındaki araziye sapmasıyla ikili savruluyor ancak Mahir, Turgut'u yakalamayı başardı. Tekrar Mahir'in ellerine geçen Turgut, kendini öldürmesi için yalvardı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler