MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karadayı 115. bölüm finalindeki bu sahneler çok konuşturdu

Karadayı finalinin üzerinden geçmesine rağmen "Karadayı Efsanesi" adından söz ettiriyor. Gözyaşlarına boğan Karadayı 115. bölüm finalindeki en çok konuşulan sahneleri, izleyemeyenler için derledik.

KARADAYI FİNAL BÖLÜMÜ 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

KARADAYI FİNAL BÖLÜMÜ 3. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

Karadayı final bölümü yürek burkacak sahneleriyle ekranlara geldi. Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor'un paylaştığı ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Karadayı 115. bölümü izleyicilerini hüzne boğdu. Türk televizyon tarihinin efsane yapımları arasında yerini alan Karadayı 115. bölümünde Feride ve Kara Ailesi'nin perişan görüntüleri ekrana geldi. Dizinin son bölümünde Mahir'in cezasının 5 yıla düşmesiyle sevince boğulan Kara Ailesi'nin mutluluğu fazla sürmedi. Yıllar sonra oğluna kavuşan Mahir, oğluna ve ailesine sonsuza dek veda etti. Karadayıson bölümüyle 15 Haziran Pazartesi akşamı Atv ekranlarına geldi.

KARADAYI FİNAL BÖLÜMÜ ÖZETİ

Mahir içerdeyken sevdikleri yepyeni hayatlar kurmuş, çocuklar büyümüştü. Feride ve tüm sevenleri Mahir'in özgürlüğe kavuşmasını hasretle heyecanla beklemekteydi. Geçen günler ve yıllar Karadayı'nın unutulup gitmesine yetmemişti, bu nedenle Mahir ailesine doymadan öldürülecekti. Karadayı final bölümünde Kara Ailesi Mahir'in ölümünden sonra aynı mahallede yaşayamayadı ve evlerini terk etti Nazif Kara'nın, Mahir'in ölümünden sonra artık o evde yaşayamadıklarını anlatırken söyledikleri ise yürekleri burktu. Karadayı 115. bölümünde Feride ve Kara ailesi Mahir'in mezarı başında ekrana geldi. Mahir'e gözyaşlarıyla veda eden ailesinin görüntüleri izleyenleri de hüzne boğdu. Mahir ve Feride'nin oğullarının ilk kez ekrana gelirken, küçük çocuğun Mahir'in mezarına çiçek koyması yürekleri dağladı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler