MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karadayı 85. bölümde Feride'nin kararı Mahir'i çok şaşırttı.

Feride Karadayı son bölümde Mahir'den uzaklaşmak için İstanbul'u terk etmeye karar verdi. Mahir Kara Karadayı 85. bölümde bunu öğrendiğinde mahvoldu.

ATV ekranlarının heyecan yüklü dizilerinden Karadayı 85. bölümüyle izleyicilerle buluştu. Merakla beklenen dizinin bu bölümünde yine heyecan dolu sahneler yaşandı. Onca olumsuzluk karşısında artık umutları hepten tükenen Feride, İstanbul'dan ve Mahir'den uzaklaşmaya karar verdi. Öte yandan Feride'nin aldığı bu karar Mahir'i şoke etti. Karadayı son bölümü geçtiğimiz günlerde ekrana geldi.
Feride yaşananlardan dolayı artık gelecek güzel günleri görememektedir ve her şeyi bir yana bırakıp ayrılmaya karar verdi. Hem İstanbul'dan, hem de Mahir'den uzaklaşmak isteyen Feride Ankara'ya gitmeye karar verdi. Feride'den önce hazırlıkları tamamlamak üzere anne ve babası Ankara'ya gitti. Feride istemese de veda etmeye hazırlandı. Aşkını kalbine gömen Feride çözümü Mahir'den uzak, iki yabancı gibi yaşamakta buldu. Mahir Feride'nin artık yakınında olmayacağını öğrendiğinde ise kahroldu. Mahir Feride'yi ne kadar yaraladığının da artık farkına vardı.

Feride son hazırlıklarını yapmak üzeredir. Ancak sürpriz bir misafir Feride'nin kapısını çaldı ve bir dava konusunda ondan yardım istedi. Feride kendisine anlatılanlar karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Öte yandan Belgin ise öğrendiklerinin ardından Mahir'den şüphelenmeye başladı. Mahir'in alemde göründüğü gibi olmadığını düşünen Belgin, ona asıl amacını sordu ancak Mahir bu soruyu yanıtsız bıraktı.
Yasin hastaneye gittiğinde Nazif'in başında Songül ve Osman'ı beklerken gördü. Yasin gördükleri karşısında beyninden vurulmuşa döndü, çünkü aralarında duygusal bir şeyler yaşandığını düşündü. Songül hakkında radikal kararlar alan Yasin, kararlarını Nazif ile paylaştı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler