MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karadayı 89. bölüm Atv'de izleyicilerle buluştu

Atv'nin fenomen haline gelen dizisi Karadayı son bölümüyle izleyenleri ekrana kitlemeyi başardı. Karadayı 89. bölümde Mahir karar zor bir durumda aldığı kararla kabadayıları karşısına almayı göze aldı.

[KARADAYI 89. BÖLÜM 2. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ](http://

)

Her hafta sevilen ve ilgiyle izlenilen Karadayı 89. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Dizinin bu bölümünde heyecanlı gelişmeler yine eksik olmadı. İkilemde kalan Mahir, Haydar'ın canını kurtarmayı seçti. Mahir'in kabadayılara rağmen aldığı bu karar geleceğinin şekillenmesinde etkili oldu. Heyecan ve aksiyonun eksik olmadığı dizi yine izleyenleri ekran başına kitlemeyi başardı. Karadayı son bölümüyle 15 Aralık Pazartesi akşamı izleyicilerle buluştu.

Karadayı 89. bölümde intikamı ve masum bir insanın canı arasında sıkışıp kalan Mahir, kabadayıları karşısına almayı göze alarak Haydar'ın canını kurtarmayı seçti. Bu beklenmedik tavrı karşısında şaşkına dönen kabadayılar Mahir'in aklından ne geçtiğini merak etmeye başladı. Onlar için Mahir giderek büyüyen bir muamma haline geldi. Mahir hakkında araştırma yapmaya başladılar. Bu sırada Karadayı 89. bölümde Belgin Mahir'e durumun ciddiyetini anlattı. Karadayı son bölümde kabadayılar onunla ortaklığı bozmak istedi.

Feride'nin Mahir'le barışıp barışmadığını anlamaya çalışan Mehmet Saim, Kerime'yi sıkıştırdı. Olayın bir kısmına şahit olan Feride babasının bu yüzüyle ilk kez karşılaştı. Karadayı son bölümde Mehmet Saim Feride'yi son kez Mahir konusunda uyardı. Sevdasına yardım etmekten başka bir şey düşünmeyen Feride babasının sözlerini ciddiye alsa da yine de Mahir'in yanında oldu. Kabadayılarla arasının açıldığını öğrendi. Üstelik Belgin de Mahir'den Vehbi'deki dosyayı istemişti.

Belgin Mahir'e dosyayı teslim etmesi için iki gün verdi. Aksi halde kabadayılara asıl amacının ne olduğunu anlatacağını söyledi. Karadayı 89. bölümde Mahir iyice sıkıştı. Karadayı 89. bölümde Feride Mahir için Vehbi'ye olan yakınlığını kullanmaya karar verdi. Vehbi'nin evine gitti ve dosyayı aramaya başladı. Nazif'in işlerinin kötü olduğunu haber alan Mahir ona yardım etmek için bir plan yaptı. Dükkana müşteri göndermeye başladı. Birden satışların artması Nazif'in moralinin düzelmesine neden oldu. Sorusunun yanıtı bu akşam belli oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler