MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karadayı 97. bölüm Atv'de ekrana geldi

Başrollerini Kenan İmirzalioğlu ve Bergüzar Korel'in paylaştığı Karadayı son bölümüyle nefesleri kesti. Karadayı 97. bölümde gerçeklerin farkına varan Mahir, Turgut'u konuşturmak için silahını aldı ve kapısına dayandı!

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden Karadayı son bölümü izleyiciyle buluştu. Başrollerini Bergüzar Korel ve Kenan İmirzalıoğlu'nun paylaştığı dizi bu bölümüyle de nefes kesti. Yaşanacak yeni gelişmelerle seyircinin beğenisini kazanan Karadayı 97. bölümde Turgut'un dışarı çıkması Mahir'in sinirlerine hakim olamamasına neden oldu. Diğer yandan Turgut, Belgin'den yardım aldı.

MAHİR GERÇEKLERİN FARKINA VARDI

Turgut'un elini kolunu sallayarak çıkması Mahir'in sinirine dokundu. Kuralına uygun bir şekilde gerçekleri ispatlayamayacağına emin oldu. Feride'nin uyarılarını dinlemeye ne sabrı ne de gücü kalmıştı. Karadayı son bölümde ne olursa olsun Turgut'a gerçekleri itiraf ettirmeye karar verdi. Elinde silahla Turgut'un kapısına dayandı!

BELGİN'DEN TURGUT'A YARDIM

Turgut, Mahir'i çok iyi tanıyordu ve bir adım önde olmak için ince bir plan yapmıştı. Karadayı 97. bölümde Belgin de ona yardım edecekti. Mahir'i her taraftan sıkıştırıp can evinden vurmaya kararlı olan Turgut'un başka bir planı daha vardır. Belgin'in Kütük Nail'i ikna etmesini sağlamıştır.

İLKNUR SEYİS'İ REDDEDER

Seyis'e hayır diyen İlknur çok kötüydü. Karadayı son bölümde Songül ablasının halini görünce nedenini öğrenmek için ablasını zorladı. İlknur babası ve abisini çiğneyip bir kabadayı ile evlenemeyeceğini kız kardeşine anlattı. Acı içindeydi. Çünkü Seyis'e aşıktı. Songül itiraz etti. Ne olursa olsun aşkının peşinden koşmasını istedi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler