MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karadayı dizisine o isim veda etti

Karadayı 109 bölümünde Dalyan karakterinin beklenmeyen ölümü milyonları gözyaşlarına boğdu. Atsız Karaduman'ın canlandırdığı, dizinin sevilen ismi Dalyan Karadayı son bölümde ani şekilde öldü.

Karadayı son bölümde Atsız Karaduman'ın canlandırdığı Dalyan karakteri Savcı Turgut'un yaptırdığı baskın sonucunda vurularak, öldürüldü.

Çetin Tekindor'un canlandırdığı Nazif karakterinin en yakın dostu olan Dalyan karakteri merhametli, yardımsever ve babacan mizacıyla dizinin en sevilen karakterlerinden biri olmayı başarmıştı. Karadayı son bölümde en çok konuşulan konulardan biri de Dalyan'ın ölümü oldıu. Dalyan'ı mezarı başında ziyaret ederek, toprağına, sohbetlerine eşlik eden çay ve karanfil serpen Nazif'in vedası yürekleri burktu.
FERİDE VE MEHMET SAİM'İN YÜZLEŞMESİ!

Karadayı'da 109. bölüme damga vuran bir diğer konu ise Feride'nin babası Mehmet Saim'e hesap sorduğu yüzleşme anı oldu.Mehmet Saim'in Feride'ye zarar vermesinden endişelenen Mahir, Mehmet Saim tutuklanıp hapse atılıncaya kadar teslim olmayacaktı.Babasının cani bir katil olduğunu yüzüne vuran Feride'nin gözyaşları bölüme damga vurdu. Hakkında tutuklama kararının çıktığını duyan Mehmet Saim şoke oldu. Polisler kapısına dayanmak üzerdir. Kaçmaya karar verdi ancak aynı anda eve gelen Feride ile yüzleşti. Feride babasının kaçmasına müsaade etti mi?

KARADAYI'NIN DALYAN'I ATSIZ KARADUMAN KİMDİR?
Karadayı'da Dalyan karakteriyle çok sevilen Atsız Karaduman 1956 yılında Ankara'da doğdu. İlk Orta ve Liseyi Ankara'da okudu. 1979 yılında Ankara Devlet Konservatuarı Yüksek Bölümü'nden mezun oldu. Mezun olduktan sonra Devlet Tiyatrosu'nda göreve başladı. Ankara Devlet Tiyatrosu ve İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda birçok oyunda oynamıştır. Halen İstanbul Devlet Tiyatrosu, Sanatçı kadrosunda yer almaktadır. Dialog Anlatım ve İletişim'de Diksiyon, Fonetik dersleri vermekte ve Tiyatro'nun yanı sıra Televizyon, Sinema, Seslendirme çalışmalarıda yapmaktadır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler