MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karadayı son bölümde Belgin'i acıların kadını yaptılar

Karadayı dizisinin kötü kadını Belgin, Karadayı son bölümde tanınmaz halde ekrana geldi. Karadayı 112. bölümünde tanınmayacak şekilde ekrana gelen Belgin resmen acıların kadını oldu.

Karadayı son bölümünde karanlıklar prensesi Belgin'in yüzüne kezzap atılması gündeme bomba gibi düştü. Karadayı 111. bölümünde yıllardır aşık olduğu kadının oyun oynadığını öğrenen Murat, Belgin'in yüzüne kezzap atarak intikamını aldı.Karadayı dizisinin kötü kadını Belgin, aşık olduğu Mahir'i elde etmek için Turgut'la beraber acımasız oyunlar oynamasına rağmen kendine has tavırlarıyla Karadayı izleyicilerinin sempatisini kazandı. Karadayı dizisinde Belgin karakterine can veren Funda Eryiğit'in yüzüne iki saat süren özel bir teknikle plastik makyaj yapıldı. Karadayı 112. bölümünde tanınmayacak şekilde ekrana gelen Belgin; yaralı yüzünü saçlarıyla kapattığı için karaktere özel bir peruk yapıldı.

KARADAYI SON BÖLÜM ÖZETİ

Yeni gelişmelerin sıralandığı Karadayı 112. bölümünde, Mahir ve Feride'yi daha zor günler bekliyordu. Kaybedecek bir şeyi kalmayan Belgin, her şeyi göze aldu, bu kez planı bambaşkaydı. Planını işlemek için Mahir'i kullanacak olan Belgin, Mahir'in ihtiyacı olan dosyayı bir şartla ona vereceğini söyledi. Mahir'in dosyayı elde edebilmesi için Belgin'i sınıra kadar götürmesi gerekecekti. Karadayı son bölümünde Berrin'i ve Mahir öldürmek isteyen Turgut'un adamları, ikilinin peşine düştü. Turgut'un adamları, Mahir ve Belgin'i takip ederken Turgut da Feride'ye yeni bir oyun oynadı.

KARADAYI FİNAL TARİHİ

Başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel, Melike İpek Yalova, Yurdaer Okur ve Çetin Tekindor'un yer aldığı ATV'nin ilgiyle izlenen Karadayı 8 Haziran'da yayınlanacak 114. bölümü ile ekranlara veda edecek. 3 sezondur devam eden dizinin final tarihi haberini ise, dizide Mehmet Saim karakterini canlandıran başarılı oyuncu Erhan Yazıcıoğlu açıkladı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler