MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karadayı son bölümde Mahir için ölüm kararı verildi

Karadayı 114. son bölümü izleyicilerini hüzne boğan gelişmeleriyle ekrana geldi. Final yapmaya hazırlanan Karadayı son bölümünde yeni baba olan Mahir için infaz kararı verildi.

Fenomen dizi Karadayı 114. bölümü Atv ekranlarında izleyenleriyle buluşmaya devam etti. 3 sezondur ekranlarda olmasına rağmen başarısından birşey kaybetmeyen dizinin son bölümünde Mahir mahkeme görüntüleriyle ekrana geldi, Feride ise büyük bir aşkla bağlı olduğu adam için verilecek kararı endişeyle bekliyordu. Berguzer Korel ve Kenan İmirzalıoğlu'nun başrollerini paylaştığı Karadayı son bölümü, hafızalara kazınacak sahneleriyle 8 Haziran Pazartesi akşamı Atv ekranlarına geldi.

KARADAYI FİNAL BÖLÜMÜ ÖZETİ

Karadayı'nın son bölümünde sürpriz gelişmeler ekrana geldi. Finale bir bölüm kalan dizide Feride doğum yaptı. Dizinin son sahnesinde Mahir ve Feride'nin oğullarını kucaklarına alacakları bölüm milyonlara bu kez sevinç gözyaşları döktürdü.Karadayı 114. bölümün son sahnesinde Feride erken doğum yaptı. Mahir ise bir askerin yardımıyla doğuma yetişti. Mahir'in yeniden yargılanacağı sahneler ekrana geldi. Hakimliği bırakan karnı burnunda Feride, Mahir'e verilen cezanın incelenmesi için avukatlığa soyundu. Mahir'in yeniden yargılanacağı bölümde nefes kesen sahneler ekrana geldi.

HALK KAHRAMANI MAHİR!

Karadayı son bölümünde; karanlık tarafa geçerek kirli dünyanın öne çıkanlarının cezalarını çekmelerini sağlayan, haklının, yoksulun, yardıma muhtaç olanın her zaman yanında olan Mahir, halk kahramanı ilan edildi. 114. bölümde Mahir'in aldığı 15 yıllık cezanın yeniden görüleceği yargılanma sahnelerinde Mahir'in yardımına koştuğu insanlar adliye sarayında onu yalnız bırakmadı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler