MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karadayı 90. bölüm Atv'de ekrana geldi

Karadayı son bölümde Mahir kabadayılar tarafından masadan atılıyor. Öte yandan Karadayı 90. bölümde Mahir kabadayıların güvenini yeniden kazanmaya çalıştı. Peki başarılı olabildi mi?

Atv ekranlarının soluksuz izlenen dizisi Karadayı son bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dizinin bu bölümünde de aksiyon dolu sahneler eksik olmadı ve izleyenler yine ekranları başından ayrılamadılar. Büyük bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen Karadayı 90. bölümünde Mahir kabadayıların masasından atıldı. Bu zamana gelmek için uzun uğraşlar veren Mahir tekrar başa döndü. Karadayıların güvenini kaybeden Mahir'in ne gibi bir yol izleyeceği merak ediliyordu. Karaadayı 90. bölümü 22 Aralık Pazartesi akşamı ekrana geldi.

Kabadayıların masasından atılan Mahir Karadayı son bölümde başa döndü. İntikamı için geri adım saydığı bu durumun içinden çıkmanın yollarını aramaya başladı. Belgin Mahir'in sıkışıklığından faydalanmak istedi. Aralarındaki anlaşmayı hatırlattı ve Mahir'e istediği dosyayı getirmesi için ertesi günün gecesine kadar süre tanıdı. Aksi halde kabadayılara gidip Mahir'in aslında içlerinden birinin peşinde olduğunu anlatacaktı. Mahir'in Belgin'i durdurabilmesi için Vehbi'nin polis tarafından korunan evine girmesi ve dosyayı bulması gerekiyordu. Feride her zaman ki gibi sevdasına yardım etti.

Mahir'le hesaplaştıktan sonra öfke ve acıyla evine doğru giden Nazif'in yoluna Karadayı son bölümde serseriler çıktı. Nazif'in üstünde para bulmayınca da parmağındaki alyansa göz diktiler. Nazif vermemek için var gücüyle mücadele etse de adamlar alyansı aldı. Mahir babasının başına gelenleri öğrendi ve adamların peşine düştü. Mahir adamları bulup alyansı alabildi mi? Bu olay baba oğul arasındaki ilişkiyi nasıl etkiledi? Ayten'in sahne hazırlıkları son sürat devam etti. Çıkış şarkısı buılunmuştu. Ayten heyecanla stüdyoya girip şarkısını okudu. Karadayı 90. bölümde Sosyete yaptığı iyiliklerin karşılığını beklediğini ima etti. Ayten'in Sosyete'nin imasına karşısında tavrını belli etti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler