MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karadayı 95. bölüm izleyicileri ekrana kitledi

ATV ekranlarının beğenilen dizisi Karadayı son bölümüyle ekrana geldi. Başrollerini Kenan İmirzalioğlu ve Bergüzar Korel'in paylaştığı Karadayı dizisi yine izleyenleri heyecan dolu sahneleriyle ekrana kitledi. Karadayı 95. bölümde kabadayıların planını öğrenen Nazif ve Dalyan Mahir'i yalnız bırakmıyor.

KARADAYI 95. BÖLÜM 2. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Pazartesi akşamlarının ilgiyle izlenen dizisi Karadayı son bölümüyle Atv ekranlarından sevenleriyle buluştu. Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu ve Bergüzar Korel'in paylaştığı Karagül bu bölümüyle de nefes kesti. Bu bölümde yaşacacak gelişmeler izleyiciyi koltukları başına kitledi. Kabadayılar'ın Mahir'i tek başınayken yakalayıp öldüreceğini öğrenen Nazif ve Dalyan onun yanında yer aldı. Mahir'e destek olan kişi Nazif ve Dalyan'la sınırlı kalmadı. Yıllardır babasının onayını bekleyen Mahir, bu destekle çok mutlu oldu. Karadayı 95. bölümüyle 26 Ocak Pazartesi akşamı ekrana geldi.

Karadayı son bölümde Mahir'in bütün sevenleri desteğe geldi. Kabadayıların Mahir'i tek başınayken yakalayıp öldürmeye çalışacağını öğrenen Nazif ve Dalyan onu yalnız bırakmadı. Babası Nazif'i arkasında gören Mahir çok mutlu oldu. Sonunda Nazif Mahir'i affetti. Mahir'in sürekli gücüne güç katıyor olması kabadayıları iyice sinirlendirdi. Karadayı 95. bölümde artık Mahir'i ortadan kaldırmak zorunda olduklarına karar verdiler. Bunun için de Orhan'ı kullanmaya karar verdiler. Orhan'dan Mahir'i öldürmesini istediler. Kabadayılarla eşit koşullarda masaya oturabilmek isteyen Orhan bu teklifi kabul etti mi?

Turgut'u karşısında gören Necdet ilk şoku üstünden attı. Karadayı 95. bölümde Turgut Necdet'e ihanetinin bedelini ödemek zorunda olduğunu söyledi. Necdet'le görüştükten sonra planını uygulamaya geçen Turgut adliyeye gitti ve Feride'nin karşısına çıktı. Bambaşka bir kimlikte sıradan bir vatandaş gibi Feride'ye yaklaştı. Feride onu gördüğünde büyük şok yaşadı. Bu karşılaşma sonunda Turgut Feride'ye çok önemli belgeler verdi. Feride artık Seyit cinayetiyle ilgili bütün gerçekleri öğrenmişti. Mahir'in eli kanlı bir katil olduğunu öğrenen Feride deliye döndü. Sevdası ve kendini adadığı adalet arasında sıkışıp kaldı.

KARADAYI REYTİNGLERDE PARAMPARÇA'NIN GERİSİNDE KALDI

Başrollerini Bergüzar Korel ve Kenan İmirzalioğlu'nun paylaştığı Karadayı dizisi 26 Ocak 2015 Pazartesi akşamı Total'de Star Tv'de ekrana gelen Paramparça dizisinin yeni bölümü ve özetinin ardından 3. sırada yer aldı. AB ve ABC1'de ise Paramparça 1. sırada, Karadayı ise 2. sırada yer aldı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler