MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karagül 108. bölümünde Melek şoke etti

Fox TV'nin beğenilen dizisi Karagül 108. bölüm ile izleyenleri yine ekrana kitledi. Son bölümde Rüstem, Şamverdi Ailesi'nden intikamını almak için harekete geçti. İşte Karagül son bölümünden en çarpıcı sahneler ve detayları!

Fox TV'nin beğenilen dizisi Karagül 108. bölüm ile ekrana geldi. Heyecan ve gerilim dolu anların yaşanacağı dizinin bu bölümünde Rüstem harekete geçti ve Şamverdi Ailesi'nden intikam almak için Baran ve Ebru'yu hedefine aldı. Öte yandan intikamını alan Melek ise artık kendi kaderine yürüdü. Oyuncu kadrosunda Ece Uslu, Mert Yazıcıoğlu, Mesut Akusta, Şerif Sezer, Özlem Conker, İlayda Çevik, Ayça Ayçin Turan ve Saruhan Hünel gibi isimlerin yer aldığı Karagül 108. bölüm ile 12 Şubat'ta Fox TV'de izleyenleriyle buluşmayı sürdürdü.

Karagül 108. Bölüm Özeti

Sabri'nin intikamını Merdan'ı öldürerek alan Melek artık kendisi için biçtiği kadere adım adım yürüyordu. Ancak Rüstem ve Gülizar bu hesabı bu kadar kolay kapatmaya niyetli değildi. Kendi canı yanan Rüstem aynı acıyı Şamverdi ailesine yaşatmak için harekete geçti ve Karagül 108. bölümde Baran'ı o sırada yanında olan Ebru ile birlikte kaçırdı. Rüstem'in artık hiç şakası yoktu. Baran ölümle burun buruna geldi. Ebru ve Baran girdikleri bu ölüm kapanından kurtulabildiler mi? Ölüm yürüyüşüne devam eden Melek, Karagül 108. bölümde Şamverdi ailesinin kaderini kökünden değiştirmek üzere olduğunun farkında değildi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler