MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karagül 62. bölüm Fox Tv'de ekrana geldi

Fox Tv'nin beğenilen dizisi Karagül son bölümüyle ekrana geldi. Kadriye yıllar sonra kavuştuğu kardeşine destek olmak için elinden geleni yaparken, Kendal ise Fikriye'nin Karagül 62. bölümde ortaya çıkmasından rahatsız oldu

Her hafta soluksuz izlenen dizi Karagül 62. bölümü izleyici karşısına çıktı. Bu bölümde olayların ardı arkası kesilmedi. Kendal Fikriye'nin ortaya çıkmasından rahatsızlık duymaya başladı. Öte yandan Kadriye ise yılların üstüne ortaya çıkan kardeşine destek olmak için elinden geleni yaptı. Karagül son bölümüyle 12 Aralık Cuma akşamı Fox Tv'de ekrana geldi.

Karagül 62. bölümde Kadriye yıllar sonra kavuşan kardeşine destek olmak için elinden geleni yaptı. Özlem ise Fikriye'nin gelişinden gayet memnun oldu. Çünkü o, herkesin aksine bu gelişin büyük olaylara gebe olacağını, eski defterlerin bir bir açılacağının farkındaydı. Bu durum Şamverdi ailesi için yeni sırların ortaya çıkmasına neden oldu.

Kendal, Fikriye'nin aniden ortaya çıkmasından oldukça rahatsızdı ve bunu sorgulamaya başladı. Ancak Fırat, Kendal'ın karşısına bambaşka bir hesabı kapatmak için dikildi. Sıkıştıkça sağa sola saldıran Kendal'ın bu seferki hedefi Melek oldu. Melek Karagül son bölümde Kendal'dan kurtulmaya çalışırken, kendisini bekleyen sondan habersiz, hiç hesap edemeyeceği bir kadere doğru kaştu. Kendal ve Özlem'le hesabını kapatamayan Sabri, Melek'i kaçırdı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler