MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karagül 68. bölüm Fox Tv'de ekrana geldi

Ekranların beğenilen dizisi Karagül son bölümüyle 23 Ocak'ta ekrana geldi. Her hafta cuma günlerine damgasını vuran Karagül 68. bölümde nehirden Fırat'ın cansız bedeni çıkartıldı. Bu haberle konaktakiler yıkıldı. Oğuz ise Fırat'ın ölümünü şüpheli buldu.

Fox Tv'nin sevilen dizisi Karagül yeni bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Bu bölüm yeni gelişmelere sahne olurken yaşanacak olaylar her zamanki gibi seyirciyi ekrana bağladı. Her hafta merakla beklenen Karagül 68. bölümde nehirden çıkan cesetin Fırat'a ait olduğu tespit edildi. Bu haberle Şamverdi ailesinin yüreğine ateş düşürdü. Bu habere en çok üzülen isim ise Narin oldu. Heyecan dozu yüksek dizi Karagül 68. bölümü 23 Ocak Cuma akşamı ekrana geldi.

Karagül son bölümde Oğuz'un nehirden çıkan cesedin Fırat'a ait olduğunu görmesiyle birlikte, Şamverdi ailesinin yüreğine yeniden bir ateş düştü. Ancak bu ateş herkesten çok Narin'i üzdü. Narin, dünyayla ve gerçeklikle bağını kopardı. Fırat, Narin için sadece bir ağabey değil, her şeydi. Bundan sonra Narin için hiç bir şey aynı olmayacaktı. Karagül 68. bölümde Oğuz, Fırat'ın ölümünden şüphelense de elinde bir delil olmadığı için, elleri kolları bağlıydı. Ancak Oğuz bu işin peşini bırakmamaya kararlıydı. Fırat'ın ölümü sadece Narin'i değil, Kadriye Ana'yı da hayattan tamamen kopardı. Kadriye Ana, günlerce odasından çıkmadı. Konak tam anlamıyla bir sessizliğe büründü.

Karagül 68. bölümde Mehdi bebeğin hastaneden çıkıp konağa gelmesiyle birlikte, konak yeniden hayat bulacakken, gerçeklikten tamamen kopan Narin, bilincini kaybetti. Her şeyin sorumlusunun Ebru olduğuna inanmaktaydı. Narin, tüm konağı alt üst edecek bir hamle ile Ebru'yu bıçakladı. Böylece Şamverdi konağında sular bir türlü durulmadı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler