MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karagül 73. bölüm Fox Tv'de ekrana geldi

Ekranların ses getiren yapımlarından Karagül yeni bölümüyle Fox Tv'de ekrana geldi. Heyecanlı gelişmelerin hız kesmediği Karagül 73.bölümde Kendal'ın gerçek yüzünü gören Narin, Kendal'ı yalnız bıraktı. Kendal son müttefikini de kaybetmedi.

Belli bir izleyici kitlesine sahip Karagül 73. bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Heyecan dozu yüksek dizinin bu haftaki bölümünde işler değişti. Kendal, tek destekçisi Narin'i kaybetti. Oyuncu kadrosunda Ece Uslu, Mert Yazıcıoğlu, Mesut Akusta, Yavuz Bingöl, Şerif Sezer, Özlem Conker, İlayda Çevik ve Ayça Ayçin Turan'ın yer aldığı Karagül dizisinin son bölümü izleyenlerini ekrana kitledi. Karagül son bölümü 27 Şubat Cuma akşamı Fox Tv'de ekrana geldi.

KARAGÜL 73. BÖLÜM ÖZETİ

Narin, kaderini belirleyecek olan mahkeme sırasında Kendal'ın gerçek yüzünü gördü. Ebru'nun ifadesiyle birlikte bütün inandıkları ve bildikleri alt üst olan Narin, Ebru'ya doğru yaklaşırken, Kendal artık evdeki tek destekçisi olan Narin'i kaybetti. Karagül son bölümde Ebru ise yaptıklarına rağmen Baran'ın hatrına Narin'i affetti ancak bu sefer Ada ve Maya annelerini affetmedi.

Kendal ise iyice köşeye sıkıştı. Herkesi karşısına almayı başaran Kendal, kendi yöntemleriyle Oğuz'un hakkından gelmek için harekete düştü. Ada'yı geçmişinden kalan bir hesap beklemekte ve tehlike adım adım yaklaşıyordu. Kadriye, Narin ve Ebru'yu aralarındaki hesabı görmeleri için bir kulübeye kapattı. Karagül 73. bölümde Kadriye'nin bütün iyi niyetiyle başladığı bu iş Baran'ın onları almaya gitmesiyle birlikte bir felakete dönüştü.

SARUHAN HÜNEL KARAGÜL'DE

'Kaybolan Yıllar', 'Araf Zamanı', 'Serçe' ve 'Aynalı Tahir' gibi birçok ses getiren dizide rol alan ünlü oyuncu Saruhan Hünel, ekranların reyting rekortmeni dizisi Karagül ile seyirciyle buluşacağının müjdesini verdi. Sevilen oyuncu; Özcan Deniz'in ardından dizinin başrol erkek oyuncusu oldu.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler