MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karagül 74. bölüm Fox'ta ekrana geldi

Her cuma soluksuz izlenen Karagül son bölümüyle 6 Mart Cuma akşamı ekrana geldi. Heyecanla beklenen Karagül 74. bölümde Oğuz, kendini Kendal'la adil olmayan bir savaşın içinde buldu. Öte yandan Narin için çok büyük bir sınavla karşı karşıya kaldı.

Heyecanlı gelişmelerin yaşandığı Karagül 74. bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Merakla beklenen dizinin bu bölümü 6 Mart Cuma akşamı her zamanki saatinde ekrana geldi. Oyuncu kadrosunda Ece Uslu, Mert Yazıcıoğlu, Mesut Akusta, Yavuz Bingöl, Şerif Sezer, Özlem Conker, İlayda Çevik ve Ayça Ayçin Turan'ın yer aldığı Karagül dizisinin 74. bölümünde konakta işler karıştı. Gülsüm'ün, Oğuz'u şikayet etmesi üzerine Oğuz, kendini Kendal'la adil olmayan bir savaşın içinde buldu. Öte yandan annesine kızgınlığı geçmeyen Ada, konağa dönmek istemedi.

KARAGÜL 74. BÖLÜM ÖZETİ

Fırtınanın ortasında kalan tekne battı. Fırat'ın soğuk sularından kurtulan Ebru, Narin ve Baran, terk edilmiş eski bir barakaya sığındılar. Ancak Fırat'ın soğuk suyu ve gecenin soğuğuna karşı savaşmak zorunda kaldılar. Onlardan haber alamayan konak halkını, en çok da Kadriye'yi, zor bir gece bekliyordu. Narin'in en büyük savaşı ise kendi içinde devam eden savaştı.

Gerçeklerden haberi olmayan Baran ve Ebru, birbirlerine doludizgin koşmaktaydı. Bir yandan vicdan azabı, diğer yandan korkuları Narin için çok büyük bir sınav olmaya devam etti. Kendal'ın kendisine tuzak kurduğunu bilen Oğuz, doğru yoldan ayrılmamak konusunda kararlıydı.

Gülsüm'ün, Oğuz'u şikayet etmesi üzerine Oğuz, kendini Kendal'la adil olmayan bir savaşın içinde buldu. İstifa dilekçesini verdiancak henüz bu durum, Kendal için Oğuz'a yapacaklarının sadece habercisiydi.

Annesine ve Narin'e karşı tavır koyan Ada, konağa dönmemek konusunda kararlıydı. Ayşe'nin yanına gitmeye karar verdi ancak Ayşe'nin yurttan atıldığını bilmedi. Ada'dan hesap kesmek için fırsat kollayan Şahin, kızların en savunmasız anında kapılarında bitiverdi.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler