MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karagül 77. bölüm Fox Tv'de ekrana geldi

Fox Tv'nin beğenilen dizisi Karagül son bölümüyle izleyenleri ekran başına kitledi. Karagül 77. bölümde Ebru Kendal'a meydan okudu. Öte yandan Oğuz ise Kendal'in peşini bırakmadı ve mücadele etmeyi sürdürdü.

Fox ekranlarının ilgi gören dizisi Karagül 77. bölüm izleyicisini meraklandırmaya devam etti. Her hafta şaşırtıcı gelişmelere sahne olan dizi bu hafta da izleyicisini ekrana bağladı. Merakla beklenen Karagül son bölümde Oğuz, mesleği bırakmış olsa da Kendal'ın yakasını bırakmadı. Fırat'ın ölümündeki sırrı açığa çıkarmaya çalıştı. Bunu yapmak için de alışılmışın dışında bir yol izledi.

KARAGÜL 77.BÖLÜM ÖZETİ

Kendal, Kadriye'nin yokluğunu fırsat bilerek Ebru ve kızları evden kovdu. Kendal'ın çocuklara saldırması Ebru'yu çileden çıkardı. Kadriye, Kendal'a haddini bildirse de Ebru Kendal'a açıkça meydan okudu. Kenan'ın konağa girmesiyle Kendal ilk şokunu yaşadı.

OĞUZ, PEŞİNİ BIRAKMADI

Oğuz, meslekten istifa etmiş olsa da Kendal'ın yakasından ellerini çekmedi. Karagül son bölümde Fırat'ın ölümü ile ilgili olarak yakaladığı ip ucunun peşine düştü. Oğuz'un bu hamlesi, Kendal'ın ayağına bastı. Kendal artık öfkesinin son noktasına geldi. Oğuz için şeytanın bile aklına gelmeyecek bir plan yaptı ve Oğuz'un sonunu hazırladı.

Kenan, Kendal'ın dilinden konuşarak, güvenini kazandıktan sonra, büyük bir aile yemeği düzenledi. Herkesle tanışmak ve kaynaşmak niyetindeydi. Karagül 77. bölümde Ebru'nun davete gelişiyle birlikte Kendal artık Ebru'nun pes etmeyeceğini anladı. Kendal başına gelecek büyük felaketten ve kesilecek büyük hesaptan habersiz umarsızca davranmaya devam etti.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler