MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karagül 80. bölümde Özlem'i bekleyen son

Fox Tv'nin olaylı dizisi Karagül son bölümüyle yine çok konuşturacak sahnelere imza attı. Karagül 80. bölümde Özlem ve Kasım'ı beraber yakalayan Kadriye, Özlem'i bu kez affetmedi ve kapı dışarı etti. Peki, Özlem'i bekleyen korkunç son neydi?

Karagül yeni bölümde Kendal hastanede ölüm kalım savaşı verirken Özlem'i Kasım ile yakalayan Kadriye Özlem'i konaktan kapı dışarı etti, dışarda kalan Özlem'in üstüne tüm kapılar kapandı. Karagül 80. bölümü 17 Nisan akşamıFox ekranlarında oldu. Çaldığı bütün kapılar yüzüne kapanan Özlem ne yaptı? Kendal ölüm döşeğinden kalkabildi mi? Kendal'ın öleceğini düşünüp fabrikadan ayrılan işçileri Baran ikna etmeye çalıştı. Tüm bu soruların yanıtı Karagül 80. bölümde yanıt buldu...

KARAGÜL 80. BÖLÜM ÖZETİ

Karagül yeni bölümde; Özlem ve Kasım'ı mahzende yakalayan Kadriye, beyninden vurulmuşa döndü. Çaldığı bütün kapılar Özlem'in yüzüne kapandı. Artık Özlem için sonu nereye gideceğini bilmediği bir yolculuk başladı. Kendal'ın ölümle yaşam arasında ki savaşı devam ederken, konaktakiler için Kendal'ın yokluğu kendini yavaş yavaş hissettirmeye başladı. Patronlarının öleceğine inanan fabrika çalışanları topluca iş bıraktı. Baran elinden gelen tüm çabayı gösterse de yeterli olmadı.

Gülsüm'ün verdiği ifade üzerine hapisten çıkan Oğuz için gençler bir gece düzenledi. Elif ile Oğuz'un yakınlaşması için bir zemin olan ve bu zemini hazırlayan Deniz çok mutlu oldu. Ancak bunu öğrenen Narin için, Oğuz'a kavuşma mücadelesinde önüne yeni bir engel daha çıktı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler