MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karagül 81. bölümde Kendal'ı bekleyen son

Karagül 24 Nisan Cuma akşamı yayınlanan bölümünde de pazar akşamına damga vurdu. Nefe kesen bir bölümle izleyici karşısına çıkan Karagül son bölümünde Özlem Kendal'ın mallarına el koydu. Peki, Kendal dizinin bu bölümünde ayağa kalkabildi mi?

Cuma günlerinin izlenme rekoru kıran dizisi Karagül son bölümünde izleyiciler yine ekran başında ayrılamadılar. Ece Uslu, Özlem Conker, Şerif Sezer ve Mesut Akusta'nın başrollerini paylaştığı Karagül son bölümü heyecan dolu sahneleriyle başlangıç yaptı. 81. bölüm ile izleyici karşısına çıkan Karagül'de Kendal'ın malları Özlem'in eline geçti. Peki, Kendal uayndı mı? Kasım ve Sabri arasındaki savaş ölümle mi sonuçlandı?Özlem abisinin elinden nasıl kurtuldu? Karagül son bölümü tüm bu soru işaretlerine yanıt olacak bir bölümle 24 Nisan akşamı Fox Tv'de ekrana geldi.

KARAGÜL 80. BÖLÜM ÖZETİ

Kasım ve Özlem'i bulan Sabri'nin bıçağı yine Özlem'in sırtındaydı. Özlem'in başına geleceklerden habersiz otele geri dönen Kasım, Sabri ile burun buruna geldi. Artık ikisi de hesaplaşmanın son noktasıydı. Ölümüne bir kavgaya girdiler. Özlem abisinden kurtulsa da ne yapacağını bilemeden dolandı ve kendisini Kendal'ın odasında buldu. Artık Kendal'ın ve mal varlığının kaderi Özlem'in vereceği karara bağlıydı.

Karagül son bölümde işçilerin gitmesiyle birlikte üretimi duran fabrika, Kadriye ve konak kadınlarının özverisiyle makinaları yeniden çalıştırdı. Ancak hiç birinin asıl krizden henüz haberleri yoktu.Deniz'in zorlamasıyla Oğuz ve Elif'i aralarındaki yakınlaşmaya şahit olan Narin için kadınlığının en zor günleri başladı. Narin'e göre sevdiği ikinci adam olan Oğuz'u da yine bir başka kadına kaptırmak üzereydi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler