MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karagül 82. bölümde büyük yüzleşme

Fox Tv'nin heyecanlı dizilerinden Karagül 82. bölümüyle ekrana geldi. Karagül son bölümde Kendal'in yokluğu Şamverdi Ailesi'nde hissedilmeye başlandı. Öte yandan fabrika ise ödemelerin yapılmamasından ötürü kapatıldı.

Karagül 82. bölümüyle ekranlara geldi. Merakla beklenen dizinin bu bölümünde yine heyecanlı gelişmeler yaşandı. Annesi'nin Oğuzla evlenme hayalleri kurduğunu öğrenen Baran ortalığı birbirine katarken Kendal ölüm döşeğinden kalktı.Kenan, Kendal için hazırladığı intikam planını ince ince işlerken, kazadan sonra ilk defa yüzleşti. Kendal artık Kenan'ın kendisi için hazırladığı cehennemin ortasında kaldığını anladı. Kendal'ın yokluğu artık Şamverdi ailesini iyiyen iyiye etkilemeye başladı. Özlem'i kabul etmeyen Kadriye ana ne kadar dirense de fabrika ödemler yapılmadığı için dayanamadı ve kapandı. Karagül son bölümü sürpriz gelişmeleriyle 1 Nisan Cuma akşamı ekrana geldi.

BARAN HER ŞEYİ ÖĞRENDİ

Kendal'ın yokluğu artık Şamverdi ailesini iyiyen iyiye etkilemeye başladı. Özlem'i kabul etmeyen Kadriye ana ne kadar dirense de fabrika ödemler yapılmadığı için dayanamadı ve kapandı.

Oğuz'un Narin için harekete geçeceğini öğrenen Deniz, ortalıkta tam anlamıyla bir kasırga gibi esti. Önce Narin'e sonra Baran'a içindeki her şeyi kustu. Bu durumdan haberi olmayan Baran delirdi. Konağın ortasında annesine söylemediğini bırakmazken Ebru'da payını aldı.

Artık yaşadıklarına dayanamayan Narin, büyük bir isyanın eşiğindeydi. Tüm bu olayların tam ortasında kalan Ebru, her şeyi düzeltmek için çabalasa da her şey gittikçe iyileşeceğine sarpa sarmaya başladı ve Baran'ın okları Ebru'ya döndü. Bu duruma sessiz kalmayan Ada ve Maya, annelerinin arkasında durdu. Bu da kardeşler arasındaki yeni bir fırtınanın habercisi oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler