MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karagül son bölümde Kendal ayaklandı

Karagül son bölümü nefesleri kesen sahneleriyle ekrana geldi. Heyecan dolu gelişmelerin birbiri ardını kovaladığı Karagül 83. bölümde Kendal sezdirmeden bir plan yaptı ve Kenan'ın elinden kurtuldu ancak Kendal'ı başka bir sürpriz bekliyordu.

Karagül 83. bölümü sürpriz dolu gelişmeleriyle izleyicilerle buluştu. Dizinin yeni bölümüne Baran'ın annesine öfkesi damga vurdu. Öte yandan konaktan dışlandığını düşünen Özlem elindeki şartları değerlendirerek konaktakilerin karşısına güçlü bir şekilde çıktı ve yaşanılanların intikamını almaya çalıştı. Kendal ise sessiz bir şekilde Kenan'ın elşinden kurtulmak için bşr plan yaptı ancak Kendal'ı başka bir sürpriz de bekliyordu. Şamverdi Konağı'nda yaşanan çarpıcı hayatları gözler önüne seren Karagül 83. bölümüyle 8 Mayıs Cuma akşamı Fox Tv ekranlarına geldi.

KARAGÜL 83. BÖLÜM ÖZETİ

Kendal, Kenan'ın kendisi için hazırladığı cehennem çukurundan kendini kurtarmanın yollarını aradı. Karagül son bölümde Kenan bu sırada, Kendal'ı iyice sıkıştıracak ipucunun peşine düştü. Sait'i bulur ve Kendal'ı hapse götürecek kapıyı araladı. Ancak Kendal asla pes etmedi. Özlem imza yetkisinin kendine geçmesiyle birlikte, tüm Şamverdi ailesinin sınırlarını zorlayacak kadar ileri gitti. Bu duruma en başta Ebru karşı çıksa da Özlem artık durmadı. Gidebileceği son noktaya kadar gitti. Karagül 83. bölümde avlunun ortasında yaşanan büyük hesaplaşmanın sonunda Özlem, kimsenin tahmin edemeyeceği ve beklemediği bir hamle yaptı. Özlem imza yetkisinin kendine geçmesiyle birlikte, tüm Şamverdi ailesinin sınırlarını zorlayacak kadar ileri gitti.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler