MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karagül 85. bölümünde Kendal yasak aşkı öğrendi

Karagül 85. bölümüyle izleyicilerinin nefeslerini kesmeyi başardı. İlgiyle izlenen Karagül son bölümünde Kendal, Özlem ve Kasım'ın yasak aşkını öğrendi

Fox Tv'nin en çok merak edilen dizilerinden Karagül 85. bölümü sürpriz dolu gelişmeleriyle ekranlara geldi. Dizinin bu bölümüne Kendal'ın Kenan'dan intikamını alırken, Özlem Kendal'ı tekrar konakta görmenin şokunu yaşadı. Kenan'ın elinden kurtulan Kendal ağa hesap sormaya başladı. Adamları Kenan'ı yakalayıp dövdükten sonra Kendal Ağa silahı Kenan'ın kafasına dayadı. Özlem ise Kendal'a rağmen hem konakta hem de fabrikada raconu kesti. Bu durum karşısında Kendal ise adeta çılgına döndü. Karagül 85. bölümüne ise damga vuran asıl olay Ebru'nun oğlunun ölmediğini öğrenmesi oldu. Ebru, oğlunun ölmediğini haberini aldı ve soluğu Baran'ın yanında aldı. Şamverdi Konağı'nda yaşanan çarpıcı hayatları gözler önüne seren Karagül son bölümü 22 Mayıs akşamı Fox Tv'de ekrana geldi.

KARAGÜL 85. BÖLÜM ÖZETİ

Karagül son bölümünde rüzgar tersten esmeye başladı. Kendal'ı hastaneden kaçıran ve işkencelere maruz bırakan, ayrıca Özlem'in akıl hocalığını yapan Kenan için hesap verme vakti geldi. Karagül dizisinin bu haftaki bölümünde Kendal ayağa kalktı. Kaybetmeye başladığı hakimiyetini gücünü tekrar toplayarak geri kazanan Kendal Kenan'ı ıssız bir tepeye götürerek kafasına silahı dayadı. Ebru'nun Baran'ı evladı gibi sevmesinin nedeni anlaşıldı. Ebru öldü sandığı ilk çocuğunun aslında ölmediğini öğrendi.

KARAGÜL FİNAL GÜNÜ BELLİ OLDU

Başrollerinde Ece Uslu, Saruhan Hünel, Mesut Akusta, HilalAltınbilek ve Şerif Sezer gibi isimlerin yer aldığı Karagül dizisi 12 Haziranakşamı yayınlanacak olan 88. bölümüyle sezona ara veriyor. 3 sezon boyuncayayınlandığı akşamın en çok izlenen dizisi olan yapımın, başarısını geleceksezona taşıyıp taşımayacağı ise merak konusu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler