MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karagül 90. bölümde Narin ölümle pençeleşiyor

Ekranların heyecan dozu yüksek dizisi Karagül yeni bölümü için geri sayım başladı. Her hafta büyük bir ilgiyle izlenen ve izleyicilerini ekrana kilitleyen Karagül'ün 90. bölümünde Narin yaşam savaşı veriyor. İşte, Karagül yeni bölümünden ilk kareler!

Fox ekranlarının uzun soluklu dizisi Karagül kaldığı yerden devam ediyor. Yeni sezona hızlı bir başlangıç yapan Karagül'ün 90. bölümünde yer yerinden oynayacak. Çarpıcı sahneleri ve çözülmeyi bekleyen sırlarıyla dizi severleri etkilemeyi başaran dizinin yeni bölümünde; Ebru, öldü zannettiği oğlunun ölmediği şokunu yaşarken, Narin ölüm kalım mücadelesi veriyor. Kenan-Kendal arasındaki savaş ise Sibel'in oğlunun kaçırılmasıyla daha da büyüyor. Yapımcılığını Avşar Film'in, başrollerini ise Ece Uslu, Mesut Akusta, Saruhan Hünel, Hilal Altınbilek, Özlem Conker, Mert Yazıcıoğlu'nun paylaştığı Karagül 90. bölümü ile bu akşam ekranlarda...

KARAGÜL 90. BÖLÜM ÖZETİ

Karagül yeni bölümünde;Sabri'nin kaza kurşununun hedefi olan Narin, ölümle pençeleşirken, Baran annesinin acısıyla Ebru'ya sığınır. Ebru oğlunun peşinde bir yaprak gibi sürüklenmekte ve ona öz annesi olduğunu söylemenin yollarını aramaktadır. Narin'in vurulduğunu öğrenen Melek, Sabri'yi bırakır ve geri döner. Bu dönüş Melek için, kabus dolu günlerinin ilk adımı olacaktır. Ancak Melek'in kendisini bekleyen kaderden haberi yoktur. Sibel'in Mehdi ile kaybolmasıyla birlikte Kendal etrafa dehşet saçmaya başlar. Oğlunu bulmadan asla durmayacaktır. Tabii ki ilk hedefi olan Kenan'a gider. Kendal ise Karagül 90. bölümünde; Sibel için Ayşe kozunu oynayacak ve Ayşe'de bundan payını alacaktır. Kendal, Sibel'i bulmak için Ayşe'yi hırpalayınca karşısında Baran'ı bulur. Baran bu kez amcasıyla gerçekten karşı karşıya gelir. Oğlunu bulamamanın acısıyla iyice kendini kaybeden Kendal Sibel'in ölüm fermanını imzalar. Sibel için artık yolun sonu gelmiştir.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler