MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karagül dizisinin Kendal Ağa'sı Mesut Akusta hastaneye kaldırıldı

Karagül dizisinde Kendal Ağa karakterini canlandıran Mesut Akusta hastaneye kaldırıldı. Mesut Akusta'nın hastaneye kaldırılmasının ardından Karagül dizisinin senaryosu yeniden düzenlendi. Karagül dizisinde Mesut Akusta'nın durumu sonrasında hikayenin nasıl gelişeceği merak ediliyor.

Cuma günlerine damgasını vuran Karagül 69. bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Yeni bölüm yeni gelişmelere sahne olurken, yaşanacak olaylar her zamanki gibi seyirciyi ekrana bağlıyor. Her hafta merakla beklenen Karagül 69. bölümde Ebru'nun bıçaklanma haberi konaktakileri üzüyor. Ebru hastanede ölüm kalım savaşı verirken, konaktakiler Ebru'yu kimin bıçakladığını bulmaya çalışıyorlar.

Karagül yeni bölümde Kendal oğlunu konağa getirmenin mutluluğu içindedir. Ancak bu mutluluk, Narin'in Ebru'yu öldürdüğünü söyleyen telefonuyla bozulur. Kendal bu işi nasıl çözeceğini bilemez ve Narin'i susturur. Ebru hastanede ölüm kalım savaşı verirken, Narin Kendal'ın zorlamasıyla kendisini yine abisinin evine kapatır. Olanların hiçbirini hatırlamayan Narin için yaşadıkları tam bir kabustur. Vicdanı ve Kendal'ın baskısı arasına sıkışan Narin çıldırmanın eşiğindedir.

Ebru'nun bıçaklanma haberiyle konağa yine bir matem havası çöker. Ancak kimsenin Ebru'yu kimin bıçakladığını bilmemesi endişeleri daha da arttırır. Karagül 69. bölümde Baran kendisini bekleyen büyük sürprizden habersiz, konakla hastane arasında gidip gelerek, kardeşlerine destek olur. Oğuz elindeki ipuçlarını takip ederek yeni bir iz arar. Ancak Oğuz bu arayışları sırasında hiç beklemediği bir şekilde karşısına çıkan Narin ile birlikte hayatının en zorlu sınavını verecektir.

MESUT AKUSTA HASTANEYE KALDIRILDI

Ayağından sakatlanan "Karagül" dizisinin 'Kendal'ı Mesut Akusta apar topar ameliyata alındı. Karagül'ün fenomen olan kötü karakteri Kendal'ı canlandıran Mesut Akusta, ayağından sakatlandı. Apar topar ameliyata alınan oyuncunun sağlık durumuna uygun olarak senaryo yeniden yazıldı. Dizide rol gereği sakatlandığı sanılan oyuncu "Kendal'a seyircinin bedduaları gerçek oldu" esprisini yaptı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler