MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karagül 63. bölüm Fox Tv'de ekrana geldi

Bğenilen dizi Karagül son bölümüyle Fox Tv ekranlarından izleyicilerle buluştu. Karagül 63. bölümde Melek'in ortadan kaybolması Kendal'i rahatlatıyor. Özlem ise Melek'in kaybolmasından dolayı oldukça endişelidir.

Her hafta yeni gelişmelere sahne olan Karagül 63. bölümüyle de soluksuz izlendi. Fox Tv'nin sevilen dizisi Karagül son bölümle seyirciyi ekrana kitlemeyi başardı. Bu bölümde Melek aniden ortadan kayboldu. Melek'in ortadan kaybolması ise Kendal'ın işine geldi. Melek'in geçmişteki sırları ortaya çıkaracağını bilen Kendal, Melek'in kaybolmasıyla rahatladı ve kendi çıkarlarını düşünerek kimseye haber vermedi. Karagül son bölümüyle 19 Aralık Cuma akşamı yayınlandı.

Karagül 63. bölümde Melek'in ortadan kaybolması Kendal'ı rahatlatırken Özlem'i endişelendirdi. Melek'in tehlikede olduğunu düşünen Özlem Oğuz komutana ihbarda bulundu. Oğuz komutan da parçaları birleştirerek Melek'in rızası dışında alıkonduğunu anladı. Hemen harekete geçen Oğuz komutan Özlem'in abilerinin peşine düştü. Ebru, Fırat'ın kızından gelen mektupları buldu, onları birleştirmek için harekete geçti. Ona yardım edecek isim ise Karagül 63. bölümde Baran oldu. Narin ise onların yakınlaşmalarını sadece uzaktan izlemekle yetindi.

Narin'in yıllar içinde taşıdığı evlat hasreti Karagül son bölümde Ebru sayesinde son bulmak üzüereydi. Ancak Fırat bunun karşılığında gerçekleri anlatmayı kafasına koydu. Bunun için konağa gitmeye doğru yol aldı. Fırat'ın ağzından çıkacak bir sözle hayatının değişeceğini bilen Narin'i zor günler bekliyordu. Diğer yandan Karagül 63. bölümde Kadriye ve Fikriye kaybettiği zamanı telafi etmek adına birbirleriyle daha fazla vakit geçirdi. Melek'i merak eden ve arayan Kadriye'nin aldığı cevapla yıkıldı. Bu cevaba çok üzülen Kadriye'nin kalbi daha fazla dayanamadı ve Kadriye yere yığıldı.

Melek'i zorla alıkoyan Sabri için artık geri dönüş yoktu. Bu namus davası temizlenecek, olay kapanacaktı. Kendal'ı arayarak Melek'i Özlem'le takas yapmak isteyen Sabri'nin isteğini Kendal kabul etti. Kendal ve başına geleceklerden bihaber Özlem büyük buluşmaya doğru yol aldı. Olacaklar ise Karagül 63. bölümde kimsenin beklemediği bir şekilde sonuçlandı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler