MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karagül son bölümde Özlem namlunun ucunda

Fox ekranlarının heyecan dozu yüksek dizisi Karagül 86. bölümü izleyenlerinin nefeslerini kesti. Karagül son bölümde Ebru oğlunun peşine düşerken, Özlem bir kez daha Kendal'ın namlusunun ucundaydı.

Fox Tv'nin en çok merak edilen dizilerinden Karagül 86. bölümü heyecan dolu gelişmeleriyle ekrana geldi. Dizinin bu bölümünde oğlunun yaşadığını öğrenen Ebru, geçmişine dair ipuçları toplamaya başladı. Kenan'ı kapana kıstırdığını düşünen Kendal yeni bir sürprizle karşı karşıya geldi. Karagül 86. bölümüne ise damga vuran asıl olay Kendal'ın Özlem'i silah zoruyla intihar mektubu yazdırması oldu. Şamverdi Konağı'nda yaşanan çarpıcı hayatları gözler önüne seren Karagül son bölümü 29 Mayıs Cuma akşamı Fox Tv'de ekranlarına geldi.

KARAGÜL 86. BÖLÜM ÖZETİ

Oğlunun ölmediğini öğrenen Ebru, kendi gücü yettiğince bulabildiği ipuçlarının peşine düştü ve oğluna dair gerçekleri öğrenmeye çalıştı.. Ancak bu, düşündüğü kadar kolay bir süreç değildi, Kenan'dan yardım istedi. Kenan'ın gücünü kullanıp yolları açması sayesinde Ebru, olması gerekenden daha kısa bir süre içinde istediği izinleri aldı ve oğlunun mezarını açtırdı.

Karagül 86. bölümünde Kendal ve Kenan'ın bitmeyen savaşı devam etmekteydi. Kendal, Kenan'ı alt ettiğini ve elindeki tüm delilleri aldığına inandığı sırada, Murat'ın mektubunu bulan Kenan, Kendal'ı yeniden kıskıvrak yakaladı. Diğer yanda Oğuz ve Narin yaşayamadıkları sevdalarının bir anısı olmak üzere birlikte bir gece geçirmeye karar verdiler. Bir aile olmanın hayalini kurdukları bu geceden sonra belki de kader ilk defa onlara bu konuda güldü ve Kadriye ana evlenmelerine izin verdi.Özlem'in Kasım'la ilişkisini öğrenen Kendal, Özlem ve Kasım'ı hapishanede yüzleştird,. Kendal, Kasım için başka planlar kurarken, Özlem yeniden Kendal'ın silahının namlusundaydı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler