MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karagül 59. bölüm Fox Tv'de ekrana geldi

Heyecan dolu dizi Karagül son bölümüyle Fox Tv'de ekrana geldi. Karagül 59. bölümde Baran'ın öğrendiği haber sonrasında konakta tüm dengeler alt üst oldu.

Karagül yeni bölümde, Kendal uğruna bedeller ödediği ve ödettiği oğluna kavuşur. Bu haber onu heyecanlandırıyor, haberin bütün köy tarafından öğrenilmesi için silahla havaya ateş açıyor. Halfeti halkına ziyafetler veren Kendal'a hiç ummadığı bir haber geliyor.

Karagül yeni bölümde babası tarafından yok sayılmayı kendine yediremeyen Asım, bir karar alır. Asım'ın aldığı bu karar sadece Emine'yi değil, herkesi etkiler. Ayşe, ablasını kaybetme korkusuyla yaşarken, Ayşe'nin yanından bir an olsun ayrılmayan Baran öyle bir haber öğrenir ki tüm dengeler altüst olur. Bu durum Ebru'yla Baran'ı yakınlaştırırken, Narin'in korkularını gün yüzüne çıkartır. Deniz'in dersaneye başlamasıyla Maya Serdar'ı daha sık görür. Bu durumla daha fazla başa çıkamaz. Maya'nın hal ve hareketlerine anlam veremeyen Ada, yaşadıkları zorluklara Serdar'la tutunmuşken, ortaya çıkan gerçekle yıkılır.

Kadriye ana hiç beklemediği birinden gelen telefonla sarsılır. Yıllardır cevabını bulamadığı sorular tekrar gündeme gelmiştir. Karagül yeni bölümde bu soruların cevabı, beklenmeyen yeni sırlar doğurur. Özlem ise etrafında olup bitenlerden kuşkulanmaya devam eder. Melek'e sorular sorsa da cevap alamaz. Bu sefer Kasım'a yönelttiği sorulardan öyle cevaplar alır ki, Özlem ve Kasım'ın arası artık eskisi gibi olamaz.


Vitrin

En Çok Aranan Haberler