MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karagül 60. bölüm Fox Tv'de ekrana geldi

Fox Tv'nin soluksuz izlenen dizisi Karagül son bölümüyle ekrana geldi. Merakla beklenen Karagül 60. bölümde Kendal kötü bir sürprizle karşılaşırken, Ada Maya'nın Serdar'a aşkını öğrendi.

Karagül 60. bölümü 28 Kasım Cuma akşamı izleyici karşısına çıktı. Heyecan dolu bir bölümle ekrana gelen dizi izleyiciyi yine ekran başına kitledi. Dizinin bu bölümünde heyecanlı gelişmelerin ardı arkası kesilmedi. Karagül son bölümde Kendal büyük bir sürpriz yaşarken, Ada ise Maya'nın Serdar'a olan ilgisinin farkına varır.

Karagül 60. bölümde Kendal, Mehdi bebeğin gelişi için kutlamalar yapmaya devam etti. Asım, babası tarafından yok sayılmanın acısıyla konaktan kaçtı. Aile Asım için oldukça endişelendi ve telaş içinde her yeri alasalar da Asım'ı bulamadılar. Halfeti'nin altını üzerine getirseler de Asım resmen hiç bir yerde yoktu. Kendal'ı ise bu bölümde kötü bir sürpriz bekliyordu. İki oğlu olduğuna sevinen Kendal, iki oğlunu da kaybetmenin korkusunu yaşadı. Zaman Mehdi bebeğin aleyhine işlerken, Kendal iki oğlunu birden kaybetmenin eşiğine geldi.

Ebru ve Baran'ın sır ortaklığı, onları birbirlerine daha yakınlaştırdı. Bu yakınlaşmalar, gizli kapaklı konuşmalar Narin'i kıskandırmaya başladı ve Narin'in korkularını tetikledi. Karagül 60. bölümdeMaya'nın, Serdar'a olan aşkını öğrenen Ada, kendisinden beklenmeyen bir tepkiyle karşılık verdi. Artık, Ada, Maya ve Serdar arasındaki ilişki, Ada'nın tavrıyla bambaşka bir boyuta taşındı. Asım'ın bulunamaması, Sibel'i Ayşe'ye "annelik" itirafına zorladı. Ayşe için artık her şey değişti. Bu değişimden en büyük payı Sibel'den sonra Baran aldı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler