MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karagül'ün yeni sezon 89. bölüm yayın tarihi belli oldu

Karagül yeni sezon macerasına 89. bölümüyle devam etmeye hazırlanıyor. Nefes kesen sezon finali ardından merakla beklenen Karagül'ün yeni sezon ilk bölümünde izleyicileri birçok sürpriz bekliyor. İşte, Karagül'ün yeni sezon 89. bölüm fragmanı ve yayın tarihi!

İki sezondur ekranlarda fırtınalar estirmeyi başaran Karagül yeni sezonuyla kaldığı yerden devam ediyor. Büyük sürprizleri ve çözülmeyi bekleyen sırlarıyla dizi severleri etkilemeyi başaran Karagül yeni sezonu için karar verildi. Yapımcılığını Avşar Film'in, yönetmenliğini Murat Saraçoğlu'nun üstlendiği, başrollerini ise Ece Uslu, Mesut Akusta, Saruhan Hünel, Hilal Altınbilek, Özlem Conker, Mert Yazıcıoğlu'nun paylaştığı Karagül 89. bölümü ile 2 Ekim Cuma akşamı Fox Tv'de izleyicilerinin karşısına çıkacak.

KARAGÜL SEZON FİNALİNDE NELER OLMUŞTU?

Karagül sezon finalinde; oğlunun mezarının boş olduğunu gören Ebru, artık her şeyi öğrenmeye kararlıydı. Ve beklenmedik bir sonuca, oğlunun sözde mezarının Kendal tarafından alındığı bilgisine ulaştı. Soluğu Gaziantep'te Kendal'ın yanında alan Ebru, ne olursa olsun gerçeğe ulaşacaktı. Ebru oğlunun peşinden koşarken, Narin İstanbul'da olan olaylardan habersiz bir şekilde Oğuz'la evliliğe doğru giden ilk adımı atmaya hazırlanıyordu. Ebru, oğlunu bulmak için oradan oraya koştururken; Kendal Kenan'dan intikamını hiç beklemediği bir şekilde aldı. Yaşananlara daha fazla dayanamayan Kadriye, Baran ve herkesin içinde gerçeği açıkladı!


Vitrin


En Çok Aranan Haberler